上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 17:46 發表 查看引用來源

師兄,真心我普通料,應該屬低級戰士。
其實我想問,如果你自問70分,有個女既行埋黎,對你有興趣,佢幾多分,你會想食呢?
佢90分,索靚正,你想食,亦難得遇上,正常啦係嘛?
佢70~80分,都好身材或樣一般,又可能樣好靚飛機場,你仍會接受唔出 ...
冇責任食得落就食! 😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 17:46 發表 查看引用來源

師兄,真心我普通料,應該屬低級戰士。
其實我想問,如果你自問70分,有個女既行埋黎,對你有興趣,佢幾多分,你會想食呢?
佢90分,索靚正,你想食,亦難得遇上,正常啦係嘛?
佢70~80分,都好身材或樣一般,又可能樣好靚飛機場,你仍會接受唔出 ...
40 分咪即係唔合格?
或者有人都會食嘅….🤔 當好肚餓嘅時候

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-10 18:08 發表 查看引用來源
其實而家後生女先唔鍾意同同齡既男一齊,真係仲讀緊書先會,一出社會就會覺得大叔吸引好多,始終大叔見識多,亦疏爽好多
疏爽係重點🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-11 02:38 發表 查看引用來源

疏爽係重點🤣
重點係點先叫疏爽?😉

引用:
原帖由 Katrinacat 於 11/2/2023 02:38 發表 查看引用來源

疏爽係重點🤣
唔怪之得阿星成日識唔到女仔啦,原來有欠疏爽😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 20:36 發表 查看引用來源

龍師兄睇得好透徹,當年阿星仲喺榴槤之國嘅時候,間唔時都要去青島飲下啤酒同耍下嶗山昇龍霸,啲後生女同事就算唔係同阿星有過任何接觸(唏,講緊工作上嘅接觸呀,唔好諗埋一邊先得㗎),都會跟同阿星有接觸過嘅同事走埋嚟同阿星一 ...
所以唔止國內,其實係咩地方,都係機會處處,而機會就係留俾有吸引力既人。
我覺得當女既靚,未知性格心地都已大把人追左先,男既有型,亦一樣大把女仔埋去一試無妨。
如果唔係考慮咩野一世既關係,呢D野仲可以睇得簡單D添。
感情事從來都好簡單,諗得複雜只有當事人既遮。
但我又想講,主動出擊既未必吸引我,往往對我有意思而進退失據果D先係正。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 20:48 發表 查看引用來源

去聽下classical囉,打下太極囉,睇下畫展囉,拉下二胡囉,飲下紅酒囉,睇下球賽囉,揾本書一齊睇然後分享讀後感囉,去聽下阿星做演講囉,俾阿星催眠囉。查實阿星都覺得自己幾悶蛋,啲後生女應該唔會中意同呢啲叔叔有太深入嘅交流。
...
HAHA.....師兄,大叔吸引之處,係見多識廣,鬆緊識拿揑,我今日約得佢出去,唔等如已經要食,可以睇定D。
都係果句,心急既,投其所好就已要見著數好處,呢D短視得滯,我覺得女生鐘意摸唔透男人心果種感覺而著迷。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-10 21:32 發表 查看引用來源
女人係重質唔重量
差唔多年紀既試過,大我10年up既都試過係真係唔同
後生仔技巧同前戲都無咁叻,有時淨係顧自己射左就算
但大叔係會成晚帶你去飲飲食食,開心完,之後前戲做到足,確定濕哂先會入,成個感受差好遠,同埋又唔洗次次 ...
都係既,大叔有咩未見過,反而後生女挑起唔到大叔既好奇心,可能約1,2次已經約第2個仲好。
大叔要既,係肉體都叫簡單,後生女易滿足到,但如果大叔係想要有驚喜先係難。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-10 22:40 發表 查看引用來源
冇責任食得落就食! 😬
師兄,我唔會囉,真心唔會,唔係玩野。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-11 02:38 發表 查看引用來源

40 分咪即係唔合格?
或者有人都會食嘅….🤔 當好肚餓嘅時候
如果我80分,我點解要接受40分既先??
我又為咩40分都要出手去食,真係餓底先得囉~~~~
但前對手會炸型架~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆