上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-11 02:38 發表 查看引用來源

疏爽係重點🤣
HAHA......可能呢個先係重點。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-11 08:17 發表 查看引用來源
重點係點先叫疏爽?😉
起碼唔會計究埋d 婆乸數。
婆婆媽媽

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-11 09:03 發表 查看引用來源

唔怪之得阿星成日識唔到女仔啦,原來有欠疏爽😬
從今以後,你要豪d 啦!

下次同女仔講:話我唔夠勁?大你!我比60 億你!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 17:46 發表 查看引用來源

師兄,真心我普通料,應該屬低級戰士。
其實我想問,如果你自問70分,有個女既行埋黎,對你有興趣,佢幾多分,你會想食呢?
佢90分,索靚正,你想食,亦難得遇上,正常啦係嘛?
佢70~80分,都好身材或樣一般,又可能樣好靚飛機場,你仍會接受唔出 ...
剛我朋友飲野,我又要做社會開導,雖然佢好痛但成長必經階段

你D經驗仲多過我喇!
我自己唔係睇幾多分,係睇條女係咩人
如果條女好有異性緣好多烏蠅曱甴圍住,高分都無用臭左既肉先會惹咁多呢D
同埋你合眼緣先會留意,唔合眼緣既你望唔到,嫌貨人才是買貨人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-11 15:51 發表 查看引用來源

都係既,大叔有咩未見過,反而後生女挑起唔到大叔既好奇心,可能約1,2次已經約第2個仲好。
大叔要既,係肉體都叫簡單,後生女易滿足到,但如果大叔係想要有驚喜先係難。 ...
大叔唔會發癲,識handle關係
又唔係做人世,D女後生係本錢,而且女人對其他女人認可既男人會注意多D大叔剛好有呢個條件

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-12 00:44 發表 查看引用來源

婆婆媽媽
咁呢個唔難吖!😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-12 00:44 發表 查看引用來源
婆婆媽媽
認真丫,最憎個d出黎食飯同玩都計住計住既人
有d真係會計到個位數,甚至毫子都個計
有遇過嗌到成枱野,食唔哂,之後仲要唔夠錢俾

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 03:52 發表 查看引用來源
剛我朋友飲野,我又要做社會開導,雖然佢好痛但成長必經階段

你D經驗仲多過我喇!
我自己唔係睇幾多分,係睇條女係咩人
如果條女好有異性緣好多烏蠅曱甴圍住,高分都無用臭左既肉先會惹咁多呢D
同埋你合眼緣先會留意,唔 ...
又係個d覺得男人食得多女就係勁,女人食得多仔就係隨便既🙄
你係咁諗就咪鬼出黎玩害人
一個受歡迎既女人,就好似一間受歡迎既店咁,唔係你肯俾錢同時間就一定食到

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 09:22 發表 查看引用來源
認真丫,最憎個d出黎食飯同玩都計住計住既人
有d真係會計到個位數,甚至毫子都個計
有遇過嗌到成枱野,食唔哂,之後仲要唔夠錢俾
咁呢啲我都憎!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 09:26 發表 查看引用來源
又係個d覺得男人食得多女就係勁,女人食得多仔就係隨便既🙄
你係咁諗就咪鬼出黎玩害人
一個受歡迎既女人,就好似一間受歡迎既店咁,唔係你肯俾錢同時間就一定食到 ...
女人往往比人歧視!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆