上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 12/2/2023 00:46 發表 查看引用來源

從今以後,你要豪d 啦!

下次同女仔講:話我唔夠勁?大你!我比60 億你!
$60蚊食個碟頭飯啦,唔好話阿叔叔又chum氣,即係呢一入到酒吧開多兩支香檳阿星食幾個月碟頭啦。喂喂喂,唔係話唔開香檳,不過一陣入房又話要海景大玻璃打開哂咁,間房又要$6-7000啦,果度真係夠阿星打的㗎啦,雖然阿星平時都唔打的中意坐叮叮。

阿妹呀,你唔好係咁叫嘢食啦,一陣食唔哂記得打包返屋企俾人食呀。你話麻煩?唔會啦,等叔叔幫你揸住,一陣你先自己攞返屋企啦,返到去記得放入雪櫃呀,唔係臭咗就嘥哂啦。

阿妹你有冇兩蚊呀?咁啱阿星唔夠散紙,你睇你睇,收咗加一㗎喇,唔使俾貼士㗎,仲有呀阿姐,你有冇送碗紅豆沙嚟呀?阿星地兩個人,送夠4碗啦,俾多兩個外賣碗仔嚟打包兩碗走吖唔該。😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 09:26 發表 查看引用來源
又係個d覺得男人食得多女就係勁,女人食得多仔就係隨便既🙄
你係咁諗就咪鬼出黎玩害人
一個受歡迎既女人,就好似一間受歡迎既店咁,唔係你肯俾錢同時間就一定食到 ...
玩無問題晚晚唔同都得,長期關係就避之則吉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/2/2023 15:45 發表 查看引用來源

所以唔止國內,其實係咩地方,都係機會處處,而機會就係留俾有吸引力既人。
我覺得當女既靚,未知性格心地都已大把人追左先,男既有型,亦一樣大把女仔埋去一試無妨。
如果唔係考慮咩野一世既關係,呢D野仲可以睇得簡單D添。
感 ...
哈,其實要深入認識對方與否都真係好睇眼緣,啱唔啱眼緣又有時唔一定睇對方外表,行為動作談吐內容都係考慮範圍。

不過好多男人只要大波靚女就得,同好多女仔只要高富帥就可以。當然,大波靚女基本上係男人都愛,只要唔係做人世就冇問題;而高富帥亦都相同,吃喝玩樂係每個人都喜歡嘅嘢,查實又冇乜問題嘅。

主動埋身嘅,阿星會覺得唔一定有下文,因為埋身都可能係試探,喺互相摸底嘅情況下,最後合唔合心水除咗第一印象之外就係要睇下對方嘅談吐喇,真係老實,任你靚到國民偶像咁,一開口就屌媽拆蟹,完全冇得溝通,如無意外應該或者可能有機會即刻可以拜拜啦😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 03:52 發表 查看引用來源
剛我朋友飲野,我又要做社會開導,雖然佢好痛但成長必經階段

你D經驗仲多過我喇!
我自己唔係睇幾多分,係睇條女係咩人
如果條女好有異性緣好多烏蠅曱甴圍住,高分都無用臭左既肉先會惹咁多呢D
同埋你合眼緣先會留意,唔 ...
師兄,我有經驗,但就未必多過你,哈哈。
男人女人有好多種,我又咁樣睇,吸引人果個往往未必有問題,反而9衝埋去果班有無水準我鐘意睇多d。
我識過d萬人迷,其實佢地往往唔係真係有心收兵,而係d兵甘心做兵,需知做兵既一世都難於上位,10個有9個聽返黎既最多都係感動到當事人,極難坐正。

其實萬人迷既男或女都好,係呢d優勢下鐘意既就極enjoy,唔當情愛係咩一回事時就由對方(兵)係身邊游走到攰就算架。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 04:00 發表 查看引用來源
大叔唔會發癲,識handle關係
又唔係做人世,D女後生係本錢,而且女人對其他女人認可既男人會注意多D大叔剛好有呢個條件
但大叔應該要型佬黎得掛。
應該問下女生大叔仲有咩吸引之處先得。🤣🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 09:22 發表 查看引用來源
認真丫,最憎個d出黎食飯同玩都計住計住既人
有d真係會計到個位數,甚至毫子都個計
有遇過嗌到成枱野,食唔哂,之後仲要唔夠錢俾
大叔除左無錢既煩惱,仲帶俾女生既好感先?講多d唔該,我數數手指有無先。😝😝

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-12 15:28 發表 查看引用來源

哈,其實要深入認識對方與否都真係好睇眼緣,啱唔啱眼緣又有時唔一定睇對方外表,行為動作談吐內容都係考慮範圍。

不過好多男人只要大波靚女就得,同好多女仔只要高富帥就可以。當然,大波靚女基本上係男人都愛,只要唔係做人 ...
哈哈,所以呢~最有趣既係呢d時候發生係邊個地方同咩野氣氛,係嘛?

講開吸引,最近我幾鐘意睇女人做一樣野而專注既時候。雖然呢樣野成日聽女生講鐘意男人專業mode,但其實女人都吸引。

而大波,師兄,大波從來唔係吸引我杯茶喎,大波,幾咁唔閑,通常大波無腰都借晒位超近鏡,師兄應該都收唔少呢d福利圖,今日馬拉松呀喂,有腿有屁股有線條,吸睛得多呢~均勻有彈性,我會加分呢~😋😋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:22 發表 查看引用來源

師兄,我有經驗,但就未必多過你,哈哈。
男人女人有好多種,我又咁樣睇,吸引人果個往往未必有問題,反而9衝埋去果班有無水準我鐘意睇多d。
我識過d萬人迷,其實佢地往往唔係真係有心收兵,而係d兵甘心做兵,需知做兵既一世都難於上 ...
我朋友出事係女友返ex身邊,做心理輔導有排搞,本來叫佢上黎傾下原來唔俾開新ac,我呢啲會教壞佢愛情觀。
好殘酷現實真係唔敢同佢講。

兵呢家嘢唔拒絕就俾機會,養住控制到提供時間資源,百貨應百客。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:24 發表 查看引用來源

但大叔應該要型佬黎得掛。
應該問下女生大叔仲有咩吸引之處先得。🤣🤣
呢種大叔攞人命
https://woman.tvbs.com.tw/entertainment/23058

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 21:51 發表 查看引用來源
我朋友出事係女友返ex身邊,做心理輔導有排搞,本來叫佢上黎傾下原來唔俾開新ac,我呢啲會教壞佢愛情觀。
好殘酷現實真係唔敢同佢講。

兵呢家嘢唔拒絕就俾機會,養住控制到提供時間資源,百貨應百客。 ...
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔過佢個ex。條女唔岩佢,帶佢搵個個新既咪仲好,療情傷最好既方法就係開始一段新感情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆