上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:26 發表 查看引用來源

大叔除左無錢既煩惱,仲帶俾女生既好感先?講多d唔該,我數數手指有無先。😝😝
講野成熟好多架,話題可以多好多,有野諗唔通又可以問大叔俾意見
大叔識顧人感受好多,一般前戲都交到足,肯定夠濕先會入
仲有大叔體力唔夠咪技術搭救

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:26 發表 查看引用來源
講野成熟好多架,話題可以多好多,有野諗唔通又可以問大叔俾意見
仲有大叔體力唔夠咪技術搭救 ...
師姐咁清楚,唔通試過?😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:22 發表 查看引用來源
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔 ...
講真返ex身邊即即係心入面一直都有ex,佢應該要即刻斷晒聯絡希望佢做到,因為唔值得去挽救。
不過都同意你講有新嘅就會快啲回復,但要做到佢先將焦點放返自己謝晒咁樣唔會有新嘅

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 00:00 發表 查看引用來源
師姐咁清楚,唔通試過?😉
我前2任都大我10年,其中一任真係對我好好
出街可以的話都會車出車入,唔得既就會幫我查哂點搭車,係邊站上,邊站落,仲會幫我計埋要搭幾耐車,幾點出門口,要行幾耐到車站,大概要等幾耐之類,落車後點行
我係路痴黎,2任都係我盪失路打俾佢地,佢地如果可以的話就會黎接我,唔得都會教我點行

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-13 12:09 發表 查看引用來源
出街可以的話都會車出車入,唔得既就會幫我查哂點搭車,係邊站上,邊站落,仲會幫我計埋要搭幾耐車,幾點出門口,要行幾耐到車站,大概要等幾耐之類,落車後點行
我係路痴黎,2任都係我盪失路打 ...
呢2任都係正印定SL?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 21:51 發表 查看引用來源
我朋友出事係女友返ex身邊,做心理輔導有排搞,本來叫佢上黎傾下原來唔俾開新ac,我呢啲會教壞佢愛情觀。
好殘酷現實真係唔敢同佢講。

兵呢家嘢唔拒絕就俾機會,養住控制到提供時間資源,百貨應百客。 ...
師兄,我諗番,我老友失戀,唔開心梗有,但又無咩大不了,可能始終男女感情呢下野,其實真係話唔埋架喎。
男既就算好好,女既放唔低以前果個而同ex一齊,其實一D都唔出奇,我只敢講句,自己做好自己,令無揀自己既人日後再遇上,會有錯過左件正野既感覺好過自己死狗過日子而對方不知。我好怕男人唔振作賣慘想個女仔睇到知自己為左佢而失魂落魄既果種男人,希望你老友唔係啦。

兵啦喎,HAHA.....兵有自己既一套人生見解,我好鐘意架,其實我好鐘意聽同睇一D我認為唔啱,但對方卻覺得無問題而去做既事情,感覺好難以形容同理解既吊詭。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 21:56 發表 查看引用來源
呢種大叔攞人命
https://woman.tvbs.com.tw/entertainment/23058
師兄,其實大大隻係外型吸引,如果呢種大叔有錢有品味,當然氹死女,男人都覺得佢型先啦,係咪?
但真係1000個都未必有一個,HAHA.......

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:22 發表 查看引用來源
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔 ...
係,唔知大家多唔多,男男女女既朋友group中,如果個女既而家同阿丙拍緊拖,佢之前有甲同乙做過情侶,而家散左都好都一齊玩緊,其實多少有D老尷。
但如果拍唔成,只係甲同乙都有份追,通左天都好,而女既只受阿丙而一齊左,又感覺好唔同。

有一點我又想講,如果調轉,男既同C女生一齊,佢既A同B女生以前大家係拖友,而家都仲係group度一齊玩,女生其實係唔係又無咩野既呢?我識果D,係可以和平相處,當然會唔會有另一回事我唔敢講啦下。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:26 發表 查看引用來源
仲有大叔體力唔夠咪技術搭救 ...
HAHA....... 咁我夠資格做大叔啦~~~~
尤其體力唔夠果part。

但唔扮野,乜男女出去飲野食飯,唔係男人俾錢架咩??呢D風度好抑或搏好感都要啦~~~~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-13 12:09 發表 查看引用來源
我係路痴黎,2任都係我盪失路打 ...
師妹,講多D位係大叔VS後生仔黎聽下,等我睇下有無得自我感覺良好先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆