上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-31 15:56 發表 查看引用來源

最近我附近多左Yoga店同Cafe,嘩,好多女生,但真係咩野水平都有架下~~~~~
但咩野都好,著得好疏爽係真既。
而家啲後生女低胸,貼身,露腰係常態!😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-6-3 10:37 發表 查看引用來源
突然咁靜,踢一腳先~~
師兄,剛返黎,超忙啊,下星期先係戲肉既忙.........
所以行開左,HAHA.......

同埋同左位女生去左玩咖啡,體驗又幾唔錯喎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-3 13:13 發表 查看引用來源
而家啲後生女低胸,貼身,露腰係常態!😬
師兄,呢D已好普通了,基本肥D都要露,你鐘唔鐘意食油膩定瘦底既都大把。
踏入6月,已熱到嘔,小弟都忙爆,係而家上黎吹下喳。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-3 16:22 發表 查看引用來源

我都好忙。有無打拳呀?好似愈打愈好喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-3 16:22 發表 查看引用來源

有得忙係好事
咖啡拉花?

这里好像更多人聊天哦。。。留个名字希望可以认识新朋友

回覆 16986# 小Koey 的帖子

你放D相🤭仲多添!😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-6-5 17:13 發表 查看引用來源
你放D相🤭仲多添!😅😅
我在自己的帖子是有放一点点相的,嘻嘻~~
在别人的帖子就。。。还是有点不好意思

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-5 15:37 發表 查看引用來源
我都好忙。有無打拳呀?好似愈打愈好喎
有打拳啊,應該講越來越投入添,買既裝備都多左,平時太忙喇,反而好想搵時間去釋放一下壓力,以前Sparring,基本係睇唔出教練既破綻,當然而家都唔係叫睇得出,但可以對攻一下,自己受得起之餘打反應互搶都可以,但耐力都係差D,打3 round真係會唔夠氣,當然講我自己。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-6-5 16:48 發表 查看引用來源

有得忙係好事
咖啡拉花?
師兄你應該都忙啦,但家陣D天氣唔係人咁笨,野野都35以上,你都小心D喎。
係啊,玩拉花,小弟其實係一名咖啡師黎架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆