上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-6 14:08 發表 查看引用來源
之前電視劇有冇睇?
突然講到女,咁梗係有動力啦!😬
當然有,但我只係睇左幾個season就算,因為開始越講越誇張,人人都有超能力咁,HAHA.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-6 16:50 發表 查看引用來源

當然有,但我只係睇左幾個season就算,因為開始越講越誇張,人人都有超能力咁,HAHA.......
我都覺得係!😬

自問EQ都唔錯,但近日忙,忙既同時2仲要面對一位屎忽鬼,真係有D把火,唔錯,我喜歡呢D人,點解?因為有呢D人,你先會知自己既承受力。
我一向唔介意對方明刀明槍同我鬥,但屎忽鬼咩?唔好意思,我更喜歡,因為佢鐘意係一D你睇唔起你唔會做得出手既地方,佢會認為係大好機會,呢種人,令我認識人性層面更廣,更考我應對力,實在好有挑戰性,interesting,我鐘意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/6/2023 19:29 發表 查看引用來源
自問EQ都唔錯,但近日忙,忙既同時2仲要面對一位屎忽鬼,真係有D把火,唔錯,我喜歡呢D人,點解?因為有呢D人,你先會知自己既承受力。
我一向唔介意對方明刀明槍同我鬥,但屎忽鬼咩?唔好意思,我更喜歡,因為佢鐘意係一D你睇唔起你唔會做 ...
從來只有呢啲人先至會覺得一拍兩散係值得,損人不利己係責任,落井下石係應份。

冇咗呢啲人,個世界會平靜好多,條路會易行好多,啲女仔會靚好多;但係因為有呢啲人嘅存在,大家先會明白幫助人並非必然,有同理心先顯得稀有,肯犧牲嘅人先咁令人敬佩。

大家可以唔中意佢哋,對佢哋還手,甚至乎先發制人趕走佢哋,但係千祈唔好唔要佢哋;因為,冇咗佢哋,你嘅清高無法彰顯,真摰嘅情操冇人會明白,你嘅氣度唔會有人知道。

所以話:有小人嘅小肚腸,先顯得大人有大量。你話啱冇?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-6 19:39 發表 查看引用來源

從來只有呢啲人先至會覺得一拍兩散係值得,損人不利己係責任,落井下石係應份。

冇咗呢啲人,個世界會平靜好多,條路會易行好多,啲女仔會靚好多;但係因為有呢啲人嘅存在,大家先會明白幫助人並非必然,有同理心先顯得稀有,肯犧牲 ...
都好一段時間無遇過呢D正野,呢D友做小動作,搞一堆麻煩事,之後想抽下水,都幾有趣,真心學到野,但因為佢,令我識多左人,HAHA..... 換個角度,都要多謝佢既。
條友唔得逞,男人老狗,居然又搞多次小動作,真心講,無佢,我都好耐無咁有心機去部署一個項目,因為佢,令我同自己講,做人真係要爭氣,認真mode下令同事都上下一心去做好佢,所以某程度都要多謝呢條契弟。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-6 11:31 發表 查看引用來源
星期二 ~~ 無思分享

6月,有好多心儀既電影會上,其一,當然就係Flash,但吸引既唔係男主角,而係Flash,係,係有分別架下,即個角色吸引。
人既能力越多專長當然越吸引,如果唔係呢?要揀一兩樣又會係咩呢?其實快,就真係方便架。
而且 ...
如果有我老公Chris Hemsworth就更完美了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 07:40 發表 查看引用來源
如果有我老公Chris Hemsworth就更完美了
師妹,妳老公有Chris Hemsworkth唔係問題,妳有番咁上下就已經可以啦,HAHA........
我地呢度D師兄都好型架,妳可以努力尋覓下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-7 11:18 發表 查看引用來源

師妹,妳老公有Chris Hemsworkth唔係問題,妳有番咁上下就已經可以啦,HAHA........
我地呢度D師兄都好型架,妳可以努力尋覓下。
我不是很明白哦 😓

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 12:08 發表 查看引用來源
我不是很明白哦 😓
Koey 妹妹 為什麼呢排你遊咗過嚟呢邊啲版面傾計呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-5 18:40 發表 查看引用來源

有打拳啊,應該講越來越投入添,買既裝備都多左,平時太忙喇,反而好想搵時間去釋放一下壓力,以前Sparring,基本係睇唔出教練既破綻,當然而家都唔係叫睇得出,但可以對攻一下,自己受得起之餘打反應互搶都可以,但耐力都係差D,打3 rou ...
正喎!我都想試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆