上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 12:08 發表 查看引用來源
我不是很明白哦 😓
什麼嘛,簡單說只係妳夠吸引,幾靚仔既都可以做妳老公之嘛,HAHA.....

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-7 14:38 發表 查看引用來源
正喎!我都想試下
係,有得玩一定要試。
因為泰拳講求反應,速度,耐力,抗打力,戰術,真心好玩。
而且因為玩左佢,我又更有心機同方向去操,平常操極都係keep body,而家就多樣目標,就係令身體要追得上自己轉數同反應,Sparring時捱得打又要打中對手,呢樣野係幾有滿足感,仲有係,打完幾round,果日真係會好好瞓,HAHA.....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-7 13:38 發表 查看引用來源

Koey 妹妹 為什麼呢排你遊咗過嚟呢邊啲版面傾計呀?
感觉这边比较多人类~那边太闷了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-7 18:36 發表 查看引用來源

什麼嘛,簡單說只係妳夠吸引,幾靚仔既都可以做妳老公之嘛,HAHA.....
erm。。。我对我的外貌是蛮有自信的,哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 20:04 發表 查看引用來源
咁師姐結咗婚未?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 20:04 發表 查看引用來源
HAHA..... 師妹,我地呢度,有邊個唔係男既自認為型英帥靚正既先,女既就索瘦嬌美fit呢?
要俾D證據先得既,但我見有師兄同妳傾計,妳都應該唔錯既,係嘛?

星期四 -- 無思分享

近日睇左唔少戲,譯戰同盟,good,唔錯既一套戲,講真,我鐘意睇戰爭片,男人嘛,大部份都鐘意槍械,我地打機,war game野戰都玩唔少啦,何況呢套戲再深入D,講美國點樣過橋抽板呢........令當日幫佢地既翻譯員面臨被追殺......

但呢套係好睇,個人感情下感覺另一套舊片仲好睇,The tomorrow war,故事講係我地30年後將會被外星生物消滅,剩餘既人類由未來黎到我地現在,叫我地去幫手。(現在我地有過10億人,未來只得番50萬)
當中有幾個位有趣既係,唔係人人可以穿梭現在未來,要通過體檢,通左,硬性一定要去,唔係就當叛國罪,男主當然中獎要去,其實為30年後既未來,動力真係未必夠,你我他30年後仲係唔係度都唔知嘛,所以故事就講男主係有家庭有個女,佢就要為未來而奮戰,真心講,為左家人,人真係會多左份動力,打高幾皮,故事亦因此而好睇左合理性高左,即男主份外搏命,而接住落黎其實都有唔少有趣點,我就唔講太多了,我想講既係,人,要自律自理,其實係應該,為自己好身體好,但除左自己,為家人,又可以去幾盡呢?我覺得再盡D都可以,中國人有句: 修身,齊家,治國,平天下,巧合地,呢套戲某程度都用得上。當然呢套係美國大主義片,ending係點?你懂的........

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2023 11:07 發表 查看引用來源
星期四 -- 無思分享

近日睇左唔少戲,譯戰同盟,good,唔錯既一套戲,講真,我鐘意睇戰爭片,男人嘛,大部份都鐘意槍械,我地打機,war game野戰都玩唔少啦,何況呢套戲再深入D,講美國點樣過橋抽板呢........令當日幫佢地既翻譯員面臨被 ...
修身齊家治國平天下係至理名言,之不過現今社會嘅人首先睇緊天下,想一手攬得幾多就幾多,治國變成次要,齊唔齊家大家睇幾多政治人物或者國企高層都光明正大拖小三周街行大家就明白,而修身……………唔好意思,未發財,何來立品?

既然做事本末倒置,天下不太平懶治國唔齊家,修唔修身好末項。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 11:52 發表 查看引用來源

修身齊家治國平天下係至理名言,之不過現今社會嘅人首先睇緊天下,想一手攬得幾多就幾多,治國變成次要,齊唔齊家大家睇幾多政治人物或者國企高層都光明正大拖小三周街行大家就明白,而修身……………唔好意思,未發財,何來立品 ...
Haha..... 師兄真係衰,做自己遮,理得佢個世界點,講真,唔通邊個做美國總統,真係關我地事咩,就算關,其實我地都改變唔到咩,改變到既,就係做好自己,咪鬼俾籍口自己,動起來啦師兄,唔動,下半身唔識動L就大件事架啦。 又或者動L力不足都唔好啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-7 18:39 發表 查看引用來源

係,有得玩一定要試。
因為泰拳講求反應,速度,耐力,抗打力,戰術,真心好玩。
而且因為玩左佢,我又更有心機同方向去操,平常操極都係keep body,而家就多樣目標,就係令身體要追得上自己轉數同反應,Sparring時捱得打又要打中對手,呢 ...
堅想玩!但點解當初揀泰拳既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆