上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-9 10:40 發表 查看引用來源

哈哈,其實兩樣都得架,睇師兄鐘意邊樣遮。揀泰拳因為有肘膝,一野ko既超強破壞力夠危機感,而且玩腳招都已好多花款,打泰拳個body唔操得有咁上下結實,真係捱唔起幾多下架喳,我玩開一對一training ,所以教練會不斷修正我body去令 ...
好教練難求。咁你點搵到而家呢個教練?龍兄之前都有玩詠春,一定pick up得快。我自問真係完全冇概念冇經驗,玩下d初階開心下就好。
我呢d冇料到就梗係要整色整水啦😂😂不過呢副貓樣跑出街都呃到下收視既😎

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-9 17:29 發表 查看引用來源
好教練難求。咁你點搵到而家呢個教練?龍兄之前都有玩詠春,一定pick up得快。我自問真係完全冇概念冇經驗,玩下d初階開心下就好。
我呢d冇料到就梗係要整色整水啦😂😂不過呢副貓樣跑出街都呃到下收視既😎 ...
我朋友介紹架,我講間館,佢操開,我跟埋去,識下識下就跟左呢位泰籍教練,佢地大部份都好nice,真係有咩唔識佢地都教同傾。其實我見keep fit負重跑步好多時都咁上下,久而久之真係動力不足,就諗不如學多樣野,咁泰拳其實對體能要求好高,打sparring對肺氣量,肌肉強度,集中力同抗打力都幾有要求,咁樣我會有目標咁操,因為我想打得勁d嘛。

經佢教,我出拳可以好重,但靈活度仲未夠,咁知道自己不足,咪有心機去執好自己個body,下次可以打好d囉。

無概念先好玩,玩左,真心上癮,香港有比賽睇架,早兩個月前我先睇過,超熱血,氣氛都唔錯。

師兄先天條件夠高大,打拳令body更fit,到時更掂添啦,有機會玩下啦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-6-9 10:02 發表 查看引用來源

呢度一時時有人,haha
教练晚上好~ konichiwa

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-9 10:27 發表 查看引用來源

無錯啊,師妹唔介意講多d妳既野黎聽下。
妳平時鐘意玩咩,有咩最拿手?
我没有玩游戏的哦。。。最拿手就是捣蛋

星期一 -- 無思分享

近日嘛,沒什麼好討論似的,股票沒什麼看頭,國家大事來來去去都是我說你不是,大家在危言聳聽,悶得很,啊......最近終於來了黃鴨子,一來還來兩隻,香港是真的太平了(當然不),一隻有氣,一隻無氣,都可以講半天,而黃鴨子再來,令我想起了她,一個已不見好耐好耐既女生,一位我稱呼為豐滿的人妻。

在這裡認識我的人,都知我對自己有一定要求,對睇得上眼的女生就更有要求,我極少,唔.....基本上無幾多個女生身材不好而我會看上眼,係係係,我認我膚淺,我係外貌協會的會員。而有一點要說明,我不是說豐滿人妻身材不好,相反她是相當可觀,只是腰有點不夠幼而已,但上圍絕對是G級以上,這種身型的女生我較少選擇,因為大胸大屁股不是我首選,但唯獨她例外,我稱她為唯一一位我看得上眼的肉地人妻,唯一一位我覺得豐滿都可以係極品的人妻.......

當年嘛,鴨來,她出現,鴨走,她也走了,再沒見,再沒聯絡,完全消失,感覺卻仍是令人懷念,今日,鴨再游來了,不知她又可好?又在何方呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-12 16:51 發表 查看引用來源
星期一 -- 無思分享

近日嘛,沒什麼好討論似的,股票沒什麼看頭,國家大事來來去去都是我說你不是,大家在危言聳聽,悶得很,啊......最近終於來了黃鴨子,一來還來兩隻,香港是真的太平了(當然不),一隻有氣,一隻無氣,都可以講半天,而黃 ...
黃鴨仔好得意

師兄有冇去影相?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-12 16:51 發表 查看引用來源
星期一 -- 無思分享

近日嘛,沒什麼好討論似的,股票沒什麼看頭,國家大事來來去去都是我說你不是,大家在危言聳聽,悶得很,啊......最近終於來了黃鴨子,一來還來兩隻,香港是真的太平了(當然不),一隻有氣,一隻無氣,都可以講半天,而黃 ...
黃鴨仔好得意

師兄有冇去影相?

引用:
星期一 -- 無思分享

看来你对女生的要求。。。好高哦 😱
可能对你来说我是一个男生,哈哈哈

引用:
原帖由 degree06 於 2023-6-14 20:17 發表 查看引用來源
黃鴨仔好得意

師兄有冇去影相?
無啊,最近忙到痴左線啊......
而且我對佢無咩感覺,HAHA........其實佢同果D咩野AIA嘉年華時,會出現既吹氣公仔有咩分別??即小朋友可以跑上去玩滑梯都仲叫有得玩有得彈下彈下,但佢好似係海度打卡用喳喎.......

即我知好多人都好鐘意,但.....我無咩感覺遮,我記起佢,都係因為當年果位正正人妻。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-15 09:23 發表 查看引用來源
看来你对女生的要求。。。好高哦 😱
可能对你来说我是一个男生,哈哈哈
HAHA.....除非妳短頭髮遮,如果唔係都唔會當妳係男生既。
其實對女生要求高係應該,因為我對自己要求仲高,又或唔應該用高呢個字,而只係有要求。
情形就好似我地食野一樣,妳會有要求,有人要坐得舒服,有人要野食好好味,有人可能環境要靚,服務要好,簡單一句,就係對自己好。咁對自己好,好應該遮,揀個女仔對佢有要求,係唔係應該先,HAHA.......

講開短髮,其實我鐘意女生短髮既多,當然唔係長髮唔吸引,只係短髮俾多一份堅強獨立既感覺我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆