上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 11:25 發表 查看引用來源

好多女仔打拳又靚又好身形,以前阿星都被朋友捉去拳館度睇佢練拳。只可以話要彈嘅地方越彈越起勁,應有嘅曲線越睇越好睇,對男人嘅心臟震撼越嚟越激烈😬 ...
咁算唔算係暗示?咁有冇發展?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-15 19:58 發表 查看引用來源
我试试看了,还是不可以咧。。。他写这个错误信息“附件文件無法保存到服務器,可能是目錄屬性設置問題,請與管理員聯繫。”
係,其實我放圖,都係網上相簿放好後再駁條link,妳可以試下咁樣,如果唔得,又需要幫手,妳先搵我。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 11:25 發表 查看引用來源

好多女仔打拳又靚又好身形,以前阿星都被朋友捉去拳館度睇佢練拳。只可以話要彈嘅地方越彈越起勁,應有嘅曲線越睇越好睇,對男人嘅心臟震撼越嚟越激烈😬 ...
HAHA,無錯,應彈起則彈起,泰拳,拳腳膝肘埋身技樣樣都要用到,認真打真係會全身濕晒。
女仔打就更好睇,我都問教練我可唔可以去做助教幫下手,佢答當然可以,我想就得,但被人打喎,HAHA........講真,大家既眼神係: 你懂的~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-16 11:28 發表 查看引用來源
師兄,如果咁都算,教練日日唔同女都似,HAHA.....
而且真係練果D女仔,索既都有男友,真係得少數係齋期黎練架,我識既係,星師兄果D唔知,HAHA.....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-16 12:15 發表 查看引用來源

而且真係練果D女仔,索既都有男友,真係得少數係齋期黎練架,我識既係,星師兄果D唔知,HAHA..... ...
有仔都可以偷食架嘛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2023 11:28 發表 查看引用來源
暗示啲咩呢?人哋買件衫著俾你睇下問好唔好睇,又或者今日有興致影張生活照問你佢笑得開唔開心,難道又暗示叫阿星買佢件衫,想做阿星生意咩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 13:25 發表 查看引用來源

暗示啲咩呢?人哋買件衫著俾你睇下問好唔好睇,又或者今日有興致影張生活照問你佢笑得開唔開心,難道又暗示叫阿星買佢件衫,想做阿星生意咩😬 ...
可能係架!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/6/2023 12:13 發表 查看引用來源

HAHA,無錯,應彈起則彈起,泰拳,拳腳膝肘埋身技樣樣都要用到,認真打真係會全身濕晒。
女仔打就更好睇,我都問教練我可唔可以去做助教幫下手,佢答當然可以,我想就得,但被人打喎,HAHA........講真,大家既眼神係: 你懂的~~~~ ...
始終有助教都係有好多女仔深情咁望住嘅,正如龍師兄之前講,操得fit嘅女仔,床上都好操得,佢哋嘅男朋友通常都係好操得嘅😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/6/2023 12:15 發表 查看引用來源

而且真係練果D女仔,索既都有男友,真係得少數係齋期黎練架,我識既係,星師兄果D唔知,HAHA..... ...
一定唔係暗示囉,啲暗示咁隱晦,阿星睇唔到囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2023 13:26 發表 查看引用來源
可能係架!😬
咁佢就真係唔識做生意喇,以阿星咁孤寒嘅性格,點會買件自己唔啱著嘅衫呢😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆