上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 13:45 發表 查看引用來源

咁佢就真係唔識做生意喇,以阿星咁孤寒嘅性格,點會買件自己唔啱著嘅衫呢😬
可能有售後服務!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2023 13:46 發表 查看引用來源
可能有售後服務!😬
呢啲嘢售前就要講清楚,冇講清楚就係冇啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 13:48 發表 查看引用來源

呢啲嘢售前就要講清楚,冇講清楚就係冇啦😬
你唔問下,可能有架!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2023 13:55 發表 查看引用來源
你唔問下,可能有架!😬
邊~~~~樹有咁樣賣嘢㗎,咁唔專業😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 14:00 發表 查看引用來源

邊~~~~樹有咁樣賣嘢㗎,咁唔專業😬
問下可能送俾你呢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2023 14:02 發表 查看引用來源
問下可能送俾你呢!😬
冇咁多嘢送啦,免費係最貴,所有嘢都有代價😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-16 12:44 發表 查看引用來源
有仔都可以偷食架嘛!😬
HAHA.....有仔都可以偷食,仲好多會咁添,但係果度做,即我係教練,我就唔會囉~~~~
點解?日日有唔同靚女交手既機會,比揀梗一件仲好啦。
同埋幾熱血架,當中有人出賽,大家都會好氣氛左,其實又唔會諗太多呢D野。死火,可能係我少諗遮......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 13:42 發表 查看引用來源

始終有助教都係有好多女仔深情咁望住嘅,正如龍師兄之前講,操得fit嘅女仔,床上都好操得,佢哋嘅男朋友通常都係好操得嘅😬
係架,你係男人,你搵個教練,都想佢大隻又fit又食得起你先啦,係唔係先。
我自問同磅數既男人黎講,我真係算重拳,但教練比我輕都完全食得起,所以我好欣賞佢,佢又堅fit既。男人對男人就會有呢份賞識,如果個女人係操得甘,佢應該更會有呢個心態,即想搵個男人外表硬件都一流先啦。
其實流完汗又或比完賽,我好多時都會份外想make love架。

你講開我又醒起,好有趣,有日我去中環拎野,大約..... 下午2點,照理大部份人都返工,點知俾我見到一男一女,佢地應該識但唔熟,係𨋢外講佢地會做gym,女既行得好快我睇唔到,而男既係大隻既,我果時就會諗,可以係返工時間去做gym既男女,如果已經fit,會唔會更引人遐想呢??HAHA..... 因為佢地既職業可能好好,又或好有彈性,如果外表吸引談吐一流,呢D真係無得輸。

轉自人地既post,真定假呢喂,我地香港人有咁流咩??

生殖器的尺寸是不少男性在意的話題,根據「世界數據」(WorldData.info)網站調查全球國家和地區,全球平均值為13.58厘米。南美國家厄瓜多爾和非洲喀麥隆的男性最「雄偉」,平均近17厘米。中國排行69,平均13.07厘米,稍微低於平均值。香港排行84,平均11.2厘米,接近榜末;柬埔寨排最尾,平均長度10.04厘米。專家認為,肥胖是影響生殖器大小的重要原因。

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/6/2023 15:24 發表 查看引用來源

係架,你係男人,你搵個教練,都想佢大隻又fit又食得起你先啦,係唔係先。
我自問同磅數既男人黎講,我真係算重拳,但教練比我輕都完全食得起,所以我好欣賞佢,佢又堅fit既。男人對男人就會有呢份賞識,如果個女人係操得甘,佢應該更 ...
唔,啲睪胴素爆錶,要執返劑降下温先得喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆