上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 11:15 發表 查看引用來源

HAHA,首先我覺得大碌同大波一樣,大真係唔係大晒,我係用家,首先大波真係唔吸引我?識咁多女生,真係得2個上圍偉大既令我覺得回味,因為上圍勁條腰真係好難幼,同樣,大大碌係唔係真係咁正先,我覺得唔係,其實技術佔侵略女生身心層面 ...
咁而家咪好好技術?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 11:15 發表 查看引用來源

HAHA,首先我覺得大碌同大波一樣,大真係唔係大晒,我係用家,首先大波真係唔吸引我?識咁多女生,真係得2個上圍偉大既令我覺得回味,因為上圍勁條腰真係好難幼,同樣,大大碌係唔係真係咁正先,我覺得唔係,其實技術佔侵略女生身心層面 ...
唔,原來阿星嘅短小精幹都真係有優勢,起碼相遇過嘅女伴都叫做滿意啦。講真,通常頂得太用力深入得太多,之後女伴都會痛,反而大家嘅契合度髙仲好過咩粗長耐喇。😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 11:18 發表 查看引用來源
咁而家咪好好技術?😉
師兄,狗衝係無技術既人先做既遮。技術既野有人覺多餘,但又有人好鐘意,
正如飲紅酒,都係酒,你可以就咁飲,但識飲既,你可以breathing夠佢才飲,再鐘意多D花巧,咪配件扒囉,呢D野無謂咩?有日你約個女生返屋企,又係上床??喂,不如俾D情調好無,咁剛剛講既技巧就全部都用得著,你可以咩都唔做,又或咩都做齊,剩上床,你只係個女生既其中一個炮友,你會有心思既,你係佢心裡面就至少係一個有情調既.......炮友嘞,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 11:56 發表 查看引用來源

唔,原來阿星嘅短小精幹都真係有優勢,起碼相遇過嘅女伴都叫做滿意啦。講真,通常頂得太用力深入得太多,之後女伴都會痛,反而大家嘅契合度髙仲好過咩粗長耐喇。😬 ...
係。
當年我初遇第一位人妻,同佢都好夾,可惜因為搞到佢成日睇醫生,我斯文左之外只敢扑佢1Q,對血氣方剛既我黎講當然唔夠喉,咁咪慢慢咩都學下囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 12:16 發表 查看引用來源

師兄,狗衝係無技術既人先做既遮。技術既野有人覺多餘,但又有人好鐘意,
正如飲紅酒,都係酒,你可以就咁飲,但識飲既,你可以breathing夠佢才飲,再鐘意多D花巧,咪配件扒囉,呢D野無謂咩?有日你約個女生返屋企,又係上床??喂,不如俾D情 ...
咁又係,有啲情趣,大家都開心!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 12:20 發表 查看引用來源

係。
當年我初遇第一位人妻,同佢都好夾,可惜因為搞到佢成日睇醫生,我斯文左之外只敢扑佢1Q,對血氣方剛既我黎講當然唔夠喉,咁咪慢慢咩都學下囉。 ...
會唔會係你勁咋,佢同老公駛唔駛睇醫生?

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 12:20 發表 查看引用來源

係。
當年我初遇第一位人妻,同佢都好夾,可惜因為搞到佢成日睇醫生,我斯文左之外只敢扑佢1Q,對血氣方剛既我黎講當然唔夠喉,咁咪慢慢咩都學下囉。 ...
可以講好學不倦係男人嘅強項😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 12:22 發表 查看引用來源
咁又係,有啲情趣,大家都開心!😬
當然係,女生都識諗,條仔來來去去果D,硬件已經未必比以前果D好,都麻煩係其他地方出眾D。咁如果我地硬件得,心思上都吸引,有情調時,個女生亦會比較,其他男人身上搵唔到有你咁好時,就係得你有呢份本事架嘛。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 12:24 發表 查看引用來源
會唔會係你勁咋,佢同老公駛唔駛睇醫生?
佢同佢老公就當然唔使啦,亦因為咁,佢先教我斯文D,又多D花技巧心思。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 12:38 發表 查看引用來源

可以講好學不倦係男人嘅強項😬
係架,喂,男人再型再得,都仲係同10年前果個mode一樣,有咩吸引先??
但唔係喎,無見你幾年,你識左呢樣果樣,對答行為舉止氣場唔同左,女生就係鐘意呢種熟悉既陌生感,當堂又重新識過一樣。

我最近同人妻去玩拉花,不知幾正,俾佢見下我咸濕以外既另一面都好啦,係咪先??HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆