上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 12:53 發表 查看引用來源

係架,喂,男人再型再得,都仲係同10年前果個mode一樣,有咩吸引先??
但唔係喎,無見你幾年,你識左呢樣果樣,對答行為舉止氣場唔同左,女生就係鐘意呢種熟悉既陌生感,當堂又重新識過一樣。

我最近同人妻去玩拉花,不知幾正,俾佢見下 ...
哈哈,去拉花會唔會拉咗師兄上床呢?女人都係中意男人多心思,就算口頭喺度鬧,對眼都識笑,仲要係鬧完之後有後續,煮餐好嘢你食又或者果晚特別好招呼之類。所以話學下啲小花樣,幾時都有so😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 12:53 發表 查看引用來源

係架,喂,男人再型再得,都仲係同10年前果個mode一樣,有咩吸引先??
但唔係喎,無見你幾年,你識左呢樣果樣,對答行為舉止氣場唔同左,女生就係鐘意呢種熟悉既陌生感,當堂又重新識過一樣。

我最近同人妻去玩拉花,不知幾正,俾佢見下 ...
拉完花係咪拉埋佢去做第啲嘢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 12:50 發表 查看引用來源

佢同佢老公就當然唔使啦,亦因為咁,佢先教我斯文D,又多D花技巧心思。
咁即係佢係你啓蒙老師!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 13:07 發表 查看引用來源

哈哈,去拉花會唔會拉咗師兄上床呢?女人都係中意男人多心思,就算口頭喺度鬧,對眼都識笑,仲要係鬧完之後有後續,煮餐好嘢你食又或者果晚特別好招呼之類。所以話學下啲小花樣,幾時都有so😬 ...
HAHA.....無喎,其實呢,唔係玩野,我唔會將"上床"放係必然要發生既項目上。
唔係扮高尚,而係要發生既,遲早都會發生,係幾時遮,我要即食,玩法會好唔同。
而同得對方做上床以外既野,我覺得從來都係最好玩既,10男人9個半好似未聞過女人香,即見即扑,又呢樣果樣,其實,扑完記得D咩呢?你問我我真係只識答你: 上.....左床囉...... 一個人留係自己記憶裡既就係扑過,其實幾無謂,玩法可以立體D既,一齊做一D日常簡單但佢又真係少接觸既野,果份感覺仲開心啦,至少byebye後手機傳來信息好多時會講: 今日玩/去左XX,好開心呀,好多謝你。 呢份良好感覺,日後要發生既野自然會發生,係咪咁話。而且可能第一次見頂唔順果個係我時,小弟都有位縮沙先,係唔係咁講。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 13:31 發表 查看引用來源
拉完花係咪拉埋佢去做第啲嘢?
果日拉完花,去左食野,同陪我睇傢俬,小弟有單位要翻新出租。
又唔好睇小呢D看似無謂既野,從中又可以睇下女生既心思,而且女生好鐘意佈置屋企架我發覺。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 13:32 發表 查看引用來源
咁即係佢係你啓蒙老師!😉
佢當然係,小弟都有橫衝直撞既低B時,幸得幾位高手分別教我技巧,指既唔係單單床上,而係心態上。

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 14:49 發表 查看引用來源

HAHA.....無喎,其實呢,唔係玩野,我唔會將"上床"放係必然要發生既項目上。
唔係扮高尚,而係要發生既,遲早都會發生,係幾時遮,我要即食,玩法會好唔同。
而同得對方做上床以外既野,我覺得從來都係最好玩既,10男人9個半好似未聞過 ...
好老實,好果只為上床,不如俾錢買,市面上好多高質嘅時鐘女友,只要俾錢,要咩樣咩身材就算某啲女星都有辦法揾到;但就係果份滿足感,親切感同埋互動,俾錢買返嚟係冇咁真實。

都係果句:免費係最貴。感情係要投放大量心機資源時間落去先至有回報,俾錢,相對嚟講就係好便宜嘅結果。

當然,蘿蔔青菜各有所愛。不過想免費有蝦條食,仍然係社會上好多男人嘅目標,真係唔明點解到今時今日都仍然有人會覺得有免費蝦條咁搞笑。

如果自己冇乜料,又想呃蝦條,又真係俾你呃到,質素都係咁上下。咁當然,總有例外嘅(呢啲時候都要講下例外,唔係一陣又有人嚟話自己成日免費食蝦條,阿星講大話),你話係咪?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 14:52 發表 查看引用來源

果日拉完花,去左食野,同陪我睇傢俬,小弟有單位要翻新出租。
又唔好睇小呢D看似無謂既野,從中又可以睇下女生既心思,而且女生好鐘意佈置屋企架我發覺。 ...
哈哈,好多時男人嘅佈置技巧唔及女仔咁細密,並非話男人唔掂,而係女人好多時會以用家(雙職人)身份去思考屋入面要用嘅嘢嘅擺位;而男人,除非係大多時間在家工作,而且係一個中意執拾嘅人,否則呢啲佈置上面嘅細微之處,男人好多時會睇漏😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 15:05 發表 查看引用來源

好老實,好果只為上床,不如俾錢買,市面上好多高質嘅時鐘女友,只要俾錢,要咩樣咩身材就算某啲女星都有辦法揾到;但就係果份滿足感,親切感同埋互動,俾錢買返嚟係冇咁真實。

都係果句:免費係最貴。感情係要投放大量心機資源時間 ...
咁應該轉一轉風向,不如就講好易食到既情況啦,HAHA......
但其實......好易食到既情況我唔係太識講,即.....無咩好講,咪見面,Hi完可能對方笑笑口,問我把聲唔似我個樣,之後就已經講想咩地方好,其中試過一次有趣既係,我試過明明講大家見下面,最多食個tea算,點知見時俾佢拋番轉頭話呢D唔係男人籍口咩?你唔係真係見面同食野喳嘛??咁我當然扮唔係啦,但果時果個地方我真係唔熟路,最後變左佢帶路...... 其實我覺得呢D都幾有趣......我係唔係錯重點呢?HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 15:10 發表 查看引用來源

哈哈,好多時男人嘅佈置技巧唔及女仔咁細密,並非話男人唔掂,而係女人好多時會以用家(雙職人)身份去思考屋入面要用嘅嘢嘅擺位;而男人,除非係大多時間在家工作,而且係一個中意執拾嘅人,否則呢啲佈置上面嘅細微之處,男人好多時會 ...
係,最多買傢俬時我抽下水講,咦,買呢樣........咁到時妳上黎我咪可以咁樣後推妳囉........ 買浴室用品,洗手間翻新後,咪可以坐係洗手盤張枱度面對面插,之後一齊沖涼囉~~~~ 佢聽完之後又笑又拍我,果下我反而覺得先係情趣,呢D make love預告好好玩架可以。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆