上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 16:48 發表 查看引用來源

咁應該轉一轉風向,不如就講好易食到既情況啦,HAHA......
但其實......好易食到既情況我唔係太識講,即.....無咩好講,咪見面,Hi完可能對方笑笑口,問我把聲唔似我個樣,之後就已經講想咩地方好,其中試過一次有趣既係,我試過明明 ...
好易食嘅情況,阿星試過有幾次,原本都係諗住大家見個面,互相認識下,再睇下有冇下文。當然,短訊傾偈大家都傾到幾熟,人妻都會主動提出見個面飲杯嘢。既然你話飲杯嘢,阿星又冇壓力,樂得見個面吹下水啦。

呢個世界就係咁,喺你無心插……………柳嘅時候,就會柳成陰。然後就有人喺第一次見面之後投訴阿星,話阿星不解風情,頭先俾晒暗示明示乜示物示,阿星都係若無其事,簡直係一條大碌木。

但係又咁講,就係因為咁,啲女士先至覺得阿星唔係猴禽。查實阿星都不知幾清楚,就係人地唔鬧阿星木獨,死人都唔好出手😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/6/2023 16:50 發表 查看引用來源

係,最多買傢俬時我抽下水講,咦,買呢樣........咁到時妳上黎我咪可以咁樣後推妳囉........ 買浴室用品,洗手間翻新後,咪可以坐係洗手盤張枱度面對面插,之後一齊沖涼囉~~~~ 佢聽完之後又笑又拍我,果下我反而覺得先係情趣,呢D  ...
呢啲抽水先引發無窮想像,女士嘅性趣同男人唔同,男人傾向視覺刺激已經可以好在狀態,相反女人就要令佢感受,無論語法上,身體接觸上,或者一啲特殊碰觸上例如喺好嘈嘅地方咬耳仔傾偈嘅時候吹氣落佢耳仔之類,都可以帶女伴進入狀態。

所以龍師兄呢啲繪形繪色嘅話語,實在令到女伴打開嚟準備好。如果當時情況許可嘅話,女伴隨時會將龍師兄就地正法都唔出奇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 18:49 發表 查看引用來源

好易食嘅情況,阿星試過有幾次,原本都係諗住大家見個面,互相認識下,再睇下有冇下文。當然,短訊傾偈大家都傾到幾熟,人妻都會主動提出見個面飲杯嘢。既然你話飲杯嘢,阿星又冇壓力,樂得見個面吹下水啦。

呢個世界就係咁,喺你無 ...
HAHA...... 想番起有次我都問個女生第一次見就黎我度,唔怕咩,佢對住我笑之後就沖涼同埋走左,果時我係滿腦子問題......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-20 15:50 發表 查看引用來源

HAHA...... 想番起有次我都問個女生第一次見就黎我度,唔怕咩,佢對住我笑之後就沖涼同埋走左,果時我係滿腦子問題......
淨係沖涼?冇做?😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-19 18:55 發表 查看引用來源

呢啲抽水先引發無窮想像,女士嘅性趣同男人唔同,男人傾向視覺刺激已經可以好在狀態,相反女人就要令佢感受,無論語法上,身體接觸上,或者一啲特殊碰觸上例如喺好嘈嘅地方咬耳仔傾偈嘅時候吹氣落佢耳仔之類,都可以帶女伴進入狀 ...
所以我覺得,有時唔係上床,係其他地方相處,發掘對方既另一面,反而都好有趣同開心。

即都好耐之前,我記得有次同位女生去睇畫展,佢係睇畫展時既眼神同感覺都好專業同認真,小弟對畫素來都有研究同認識,同佢傾時先知原來佢都係識畫之人,唔係人云亦云果種,而佢係床上既野性亦令我非常回味,即師兄你想唔想像到果下反差,一個好認真亦有本事既女人,對性事亦好熱衷,嘩.....真係十分之非常正。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 15:52 發表 查看引用來源
淨係沖涼?冇做?😂
HAHA....玩野咩,當然係做完,佢就赤裸住咁行去沖涼,對我提問係笑笑口,走時仍留下戇居居的我啦.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-20 15:57 發表 查看引用來源

HAHA....玩野咩,當然係做完,佢就赤裸住咁行去沖涼,對我提問係笑笑口,走時仍留下戇居居的我啦.......
即係佢食你,唔係你食佢!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/6/2023 15:50 發表 查看引用來源

就係怕錯失機會,點都要嚟一次先,所以先會第一次就嚟料😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/6/2023 15:56 發表 查看引用來源

所以我覺得,有時唔係上床,係其他地方相處,發掘對方既另一面,反而都好有趣同開心。

即都好耐之前,我記得有次同位女生去睇畫展,佢係睇畫展時既眼神同感覺都好專業同認真,小弟對畫素來都有研究同認識,同佢傾時先知原來佢都係 ...
呢啲係咪叫做反差?好多時外表端莊嘅女士,內裡都好玩得。不過如果佢係你同事,礙於儀態,你唔會有機會見到佢呢一面。反而係舊同事見到約食飯飲嘢先發現原來咁玩得,所以話,認識一個人,真係要花好長時間,尤其是床上😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 15:59 發表 查看引用來源
即係佢食你,唔係你食佢!😬
師兄,男女之間邊有邊個食邊個架,鐘意既,就番食,好食既,再約既遮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆