上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-20 17:07 發表 查看引用來源

就係怕錯失機會,點都要嚟一次先,所以先會第一次就嚟料😬
HAHA...... 其實係小弟咩Q都唔識,被佢lead住遮,咁有人教,叫好開始嘛。
正所謂讀萬卷(咸)書,不如自己試下條路嘛,行過先知對唔對路。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-20 17:11 發表 查看引用來源

呢啲係咪叫做反差?好多時外表端莊嘅女士,內裡都好玩得。不過如果佢係你同事,礙於儀態,你唔會有機會見到佢呢一面。反而係舊同事見到約食飯飲嘢先發現原來咁玩得,所以話,認識一個人,真係要花好長時間,尤其是床上😬 ...
係,呢位女士係會約我食野,傾計,睇畫展,睇戲,主性格既佢係非常認真、有修養又賢良,咁當然一開始我唔係認識呢一面先啦,所以我先講,上床既然係必然發生,其實另一面既佢先令我更感興趣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-20 18:33 發表 查看引用來源

師兄,男女之間邊有邊個食邊個架,鐘意既,就番食,好食既,再約既遮。
咁有冇番食?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-19 00:09 發表 查看引用來源
冇呀!問下啫!😬
没关系~~我是实实在在的马来西亚,吉隆坡华侨女生~
你还有什么问题想问的吗~?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-19 11:18 發表 查看引用來源

HAHA......小妹妹妳應該瞓得好好架啦喎,幾日啦喎~~~~

馬來西亞,疫情前我每年都會去玩架,其實當地又有咩娛樂呢?
我最最最鐘意去馬來西亞食榴槤同睇靚女~~~~ ...
娱乐的话。。。我看那些外国游客好像都是来这边晒太阳,爬山,潜水之类的
榴莲的话。。。马来西亚确实是蛮有名的,你试过这边的椰浆饭,肉骨茶?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 20:11 發表 查看引用來源
咁有冇番食?😬
看你们在那边说这些。。。hmmm。。。。学习学习了解了解一下,哈哈哈

好耐冇見各位。。端午節快樂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:27 發表 查看引用來源
没关系~~我是实实在在的马来西亚,吉隆坡华侨女生~
你还有什么问题想问的吗~?
冇啦!Thx.😊

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:47 發表 查看引用來源
看你们在那边说这些。。。hmmm。。。。学习学习了解了解一下,哈哈哈
你冇呢啲經驗咩?😉

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-6-21 08:40 發表 查看引用來源
好耐冇見各位。。端午節快樂
端午節快樂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆