上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/6/2023 18:35 發表 查看引用來源

HAHA...... 其實係小弟咩Q都唔識,被佢lead住遮,咁有人教,叫好開始嘛。
正所謂讀萬卷(咸)書,不如自己試下條路嘛,行過先知對唔對路。
好嘅開始,係成功嘅一半。龍師兄基本上係瞓喺度嘆,由得女伴坐上嚟做佢嘅女騎士咁話😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/6/2023 18:38 發表 查看引用來源

係,呢位女士係會約我食野,傾計,睇畫展,睇戲,主性格既佢係非常認真、有修養又賢良,咁當然一開始我唔係認識呢一面先啦,所以我先講,上床既然係必然發生,其實另一面既佢先令我更感興趣。 ...
反差實在令人非常之驚喜,尤其是外表越斯文大方,床上玩得越起勁越放果啲,正所謂:外表好斯文,裡面非常之open,實在令阿星忍唔住去拆穿佢個面具令佢依嘩鬼嘈先肯停😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 10:12 發表 查看引用來源

反差實在令人非常之驚喜,尤其是外表越斯文大方,床上玩得越起勁越放果啲,正所謂:外表好斯文,裡面非常之open,實在令阿星忍唔住去拆穿佢個面具令佢依嘩鬼嘈先肯停😬 ...
呢啲真係好吸引!如果係比你調教到open仲正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/6/2023 10:24 發表 查看引用來源
呢啲真係好吸引!如果係比你調教到open仲正!😬
呢啲唔使教啦,佢自己識搞😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 20:11 發表 查看引用來源
咁有冇番食?😬
小弟係一位勤力小學生,當然有俾心機上堂啦,仲讀左幾年添。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:30 發表 查看引用來源
娱乐的话。。。我看那些外国游客好像都是来这边晒太阳,爬山,潜水之类的
榴莲的话。。。马来西亚确实是蛮有名的,你试过这边的椰浆饭,肉骨茶? ...
我最鐘意玩水上活動,勁想住海邊既高腳屋添~~~~好耐好耐之前試過一次~~~~

妳講既飯同茶都係我至愛啦,其實我幾鐘意馬國既天氣同環境,榴槤就一流添啦,但妳係唔係唔食先?HAHA.....
識食榴槤既女生,好性感架~~~~
仲有,以前去馬來西亞玩,我一定去市中心既DC店,HAHA...... 因為我勁buy batman,仲有......legoland既水上樂園~~~~
講完都好想去玩。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-21 00:47 發表 查看引用來源
看你们在那边说这些。。。hmmm。。。。学习学习了解了解一下,哈哈哈
我唔記得左有妳呢個小朋友添,我地呢D大人野,妳就唔好學嘞.....

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-6-21 08:40 發表 查看引用來源
好耐冇見各位。。端午節快樂
師兄,成年無見,你幾好嘛?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 09:45 發表 查看引用來源

好嘅開始,係成功嘅一半。龍師兄基本上係瞓喺度嘆,由得女伴坐上嚟做佢嘅女騎士咁話😬
講真,我知道好多男人鐘意扮大爺,事實我都享受被女生服侍,但我係性急之人,除非女生強烈要求我等佢完成晒成個過程,如果唔係,我好多時都會忍唔住......反擒,HAHA...... 我好少慢慢等女生女上架,但我又真係聽過好多女生鐘意女上,佢地會講番我知,女上自己控制下都已經可以黎兩次,我仲好記得佢地果個肉緊既表情,係源自我同佢交合既地方,果下又有另一樣滿足感。果時我例必手多多摸勻全身.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 10:12 發表 查看引用來源

反差實在令人非常之驚喜,尤其是外表越斯文大方,床上玩得越起勁越放果啲,正所謂:外表好斯文,裡面非常之open,實在令阿星忍唔住去拆穿佢個面具令佢依嘩鬼嘈先肯停😬 ...
係既,當年我記得我仲會同網上既人因為傾得埋,成班出黎聚時,人妻Angel非常多仔埋身,佢就表現得斯文乖巧,但我同佢都知道,成班人出黎玩我地係common friend,其實私下佢已經同我一齊,原來果個感覺又好特別。嗱,我無隱性綠燈俠DNA,我指特別唔係佢有仔撩而我興奮,係我地人前扮普通,但私下佢既野性一面我一清二楚遮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆