上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-12-4 13:23 發表 查看引用來源
我開左暖風機
你嗰度都好凍喎…

今朝13度,出門口有風,覺得10度…

冇太陽又特別凍。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-4 22:13 發表 查看引用來源
有陣時大地盤有寫字樓,都見過有OL...
但多數都唔太得🤐🤐🤐🤫🤫🤫

早晨咁多位,又同大家講樣正經野。
小弟自問把口浪過油,任何異性都氹得掂,但有個女人就睇穿晒小弟,真係可說是世上最難氹之物,但又最想氹既人之一,佢就係你同我都有既~自己阿媽。

大家有無發覺,阿媽真係好堅好世外高人,可能比自己更了解自己既人黎添。近日天氣凍,疫情又反覆,大家都要多關心自己家人,身邊人。我最近就好有感而發,尤其拖我媽手過馬路時,我就發現呢種久違了的感覺了。
希望唔會悶親大家。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-5 09:18 發表 查看引用來源

但多數都唔太得🤐🤐🤐🤫🤫🤫
係。同埋冇打扮,T恤牛仔褲多…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-5 09:36 發表 查看引用來源
小弟自問把口浪過油,任何異性都氹得掂,但有個女人就睇穿晒小弟,真係可說是世上最難氹之物,但又最想氹既人之一,佢就係你同我都有既~自己阿媽。

大家有無發覺,阿媽真係好堅好世外高人,可能比 ...
唔好母親節先記得,哈哈。

平安手機係好野來…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-5 09:36 發表 查看引用來源

大家有無發覺,阿媽真係好堅好世外高人,可能比 ...
拖媽媽手過馬路,想起《東京鐵塔》既一幕

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-5 12:48 發表 查看引用來源
係。同埋冇打扮,T恤牛仔褲多…
一定😂係可能間唔中有裙

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-7 14:46 發表 查看引用來源

一定😂係可能間唔中有裙
如果係阿蟬,著Bikini都無用喇....................

後生女就羽絨都可以架。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-6 23:49 發表 查看引用來源
拖媽媽手過馬路,想起《東京鐵塔》既一幕
我諗唔起有咩相近,反而好欣賞,女人果種知你男人諗咩,又忍而不發既耐性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-7 17:39 發表 查看引用來源

如果係阿蟬,著Bikini都無用喇....................

後生女就羽絨都可以架。
你估個個都AV輕熟咩😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆