上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-5 12:50 發表 查看引用來源
唔好母親節先記得,哈哈。

平安手機係好野來…
所以女人30、40、50、都完全唔同,我地男人,反而好似年紀越大,越鐘意搵野玩。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-7 14:46 發表 查看引用來源

一定😂係可能間唔中有裙
著裙可能放工直接去拍拖… 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-7 17:43 發表 查看引用來源

所以女人30、40、50、都完全唔同,我地男人,反而好似年紀越大,越鐘意搵野玩。
嘿嘿。啲古老人話男人好專一,幾時都鍾意十八廿二…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-7 17:39 發表 查看引用來源

如果係阿蟬,著Bikini都無用喇....................

後生女就羽絨都可以架。
同人唔同命

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-7 17:43 發表 查看引用來源

前排跳舞群組啲Auntie, 成60幾,都好鈡意搵野玩咁喎🤣🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-8 03:58 發表 查看引用來源

前排跳舞群組啲Auntie, 成60幾,都好鈡意搵野玩咁喎🤣🤣
嘩cat姐,妳唔駛訓架

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-8 03:58 發表 查看引用來源

嘩cat姐,妳唔駛訓架

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-8 01:28 發表 查看引用來源
嘿嘿。啲古老人話男人好專一,幾時都鍾意十八廿二…
咁床上或交流點正一件事,如果咩都無齋睇相,我都揀廿歲架啦,真係無得輸架喎。

好似Rirey咁,真係人間胸器。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-8 03:53 發表 查看引用來源

同人唔同命
其實唔同年紀既女人,有唔同既配搭去吸引。

即輕熟女生如果著住elegantsexy既睡衣拎住枝酒,我會覺得好吸引。

而後生女玩制服果種誘惑其實係唔同玩法。

適當年齡做適合既野就最好,又無互相取締既。

引用:

D係極品………
無得輸,自私到爆既生物黎。

果時成日講,疫情最恐怖兩大群組,跳老舞同埋叫羽毛雞群組。(叫雞果度同樓有得賣羽毛球,令好多阿伯訛稱其實係上去睇羽毛球。)
最爛玩又唔知死先係佢地………………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆