上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-16 01:47 發表 查看引用來源

係㗎!接觸過後,又係果句~乜原來世上真係有啲咁嘅人!感覺好似地球人見到外星人咁⋯~乜啲行為丶性格咁怪既,成個人好似生活喺自己個星球咁,又聽唔明(又或者唔肯聽)人類講嘢嘅?

認識丶研究丶了解後就 keep 住做 hi bye friend  ...
品味VS土豪,講真呢樣真係好一線之差。
最近感覺最深係感覺一個人既修養,行為態度舉止都可以好大分別。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-16 00:14 發表 查看引用來源
競猜失落咗既朱古力唔好玩
競猜未放入口既目標會開心啲
不過前提係要有得估,即係目標係要列入已知既人物之一
咁就要睇男主角肯唔肯透露多dd
未放入口有咩好猜呢?
而且尊重當事人,禮貌式講句開post至今出現過既每一位PM小弟既都係可愛可口,只係小弟無福消受。
但最搞笑既一位反而值得一提係,小弟update果期啤酒妹妹,居然有師兄PM問係唔係有女玩,即我想講,有得玩,都唔係咁玩。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-16 14:57 發表 查看引用來源
我見好多生完身材都仲好好
仲以為妳講妳生完後妳身材仲好好添。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-15 17:57 發表 查看引用來源

誰是朱古力競猜遊戲…
師兄,朱古力係指小弟既腹肌啊

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-16 12:09 發表 查看引用來源

哈哈,用左十年我得一次覺得買得好。嗰次落雨大到似瀑布,窗入水,個廳地下全部都係水。最後開機吸水,快過地拖。

妻子就話,養兵千日…
地下全部都係水,濕晒,真係因為落大雨🤔️🤔️?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-16 19:05 發表 查看引用來源

地下全部都係水,濕晒,真係因為落大雨🤔️🤔️?
數學兄可能同另一半玩緊潮水吹😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-16 19:40 發表 查看引用來源

數學兄可能同另一半玩緊潮水吹😝😝
可能係

咁應該推介呢部機比時鈡酒店

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:25 發表 查看引用來源

This is not true lor.

會唔會係生完小朋友,身材走晒樣,自然就做少咗呢?
夫妻之間又唔係只得做愛或未必要做愛。
反而係相處得好,生活照顧得好,可能會更加重要。

做愛係重要,但可以超越。
性能量可以蛻變。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:25 發表 查看引用來源

This is not true lor.

會唔會係生完小朋友,身材走晒樣,自然就做少咗呢?
夫妻之間又唔係只得做愛或未必要做愛。
反而係相處得好,生活照顧得好,可能會更加重要。

做愛係重要,但可以超越。
性能量可以蛻變。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-16 14:56 發表 查看引用來源
吸引一個夠啦
以現時人類既狀態,絕大多數人,係難以真正做到專一。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆