上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-17 02:42 發表 查看引用來源

夫妻之間恩愛,唔駛三倍,都可以好開心。
咩呀,講緊要供車供樓養小朋友喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-17 20:36 發表 查看引用來源
車唔係必需品,新車一買就跌價,又要油錢,又要停車費,用來買股票仲好過買架車啦。

不過有車係型d

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-17 20:36 發表 查看引用來源
車唔係必需品,新車一買就跌價,又要油錢,又要停車費,用來買股票仲好過買架車啦。

不過有車係型d

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-17 22:43 發表 查看引用來源

不過有車係型d
股票都要睇時勢🤫🤫

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-17 13:23 發表 查看引用來源

如果你指潮吹問題,床褥同被單中間加層膠/防水床罩咪得囉,防水罩買床褥都會送架
買張露營用防水罩搞掂😂😂

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-17 02:41 發表 查看引用來源

以現時人類既狀態,絕大多數人,係難以真正做到專一。
師兄,以現時人類既狀態,咁可以做到咩先??

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-17 10:46 發表 查看引用來源
咁麻煩師兄頭像影落返少少,嘿嘿。
嘩,其實頭像果幅係全裸架,係cut番上黎喳。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-17 22:43 發表 查看引用來源

不過有車係型d
係香港,如非方便必要,買車真係一件好唔划算既事。
股票黎講,有咩好介紹呢?HAHA.........
我唔要型,我要錢啊~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-18 08:42 發表 查看引用來源

買張露營用防水罩搞掂😂😂
墊2張毛巾又得唔得呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-17 13:23 發表 查看引用來源

如果你指潮吹問題,床褥同被單中間加層膠/防水床罩咪得囉,防水罩買床褥都會送架
嘿嘿… 咁係咪冇瞓得咁舒服呢…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆