上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-25 15:17 發表 查看引用來源
鞭你,人就努力,努力你就有肌,有肌你就換相,換相我哋就開心,咁點解唔鞭你,你講
我拍拖還我拍拖,鞭你還鞭你
HAHA.......多謝妳既解釋呀下,非常之唔錯,唔該晒。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-25 15:36 發表 查看引用來源
師兄變來變去又變返呢張…
係,唔知點解以前個方式得,而家整唔番添...........

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-2-25 18:10 發表 查看引用來源
停咁耐,佢地都慘。
會好既,夏天嘛,好快要show off~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-25 02:20 發表 查看引用來源

睇你地對話好好笑!
一向都話Sam 兄把口好掂

講嘢好笑,氹死女

至於床上口技,我就唔知啦,要問Sam 嫂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-24 17:46 發表 查看引用來源
又關我咩事?

不過⋯⋯今日心情好,去拍拖😌🥰
得兩個字「拍拖」就講完嗱?

有乜搞作先?呢個版,分享吓sweet sweet 咸咸故事好喎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-26 01:08 發表 查看引用來源

得兩個字「拍拖」就講完嗱?

有乜搞作先?呢個版,分享吓sweet sweet 咸咸故事好喎
手都冇拖,淨係食飯行下街咋,同吹左陣~~~海風咁囉

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-26 02:15 發表 查看引用來源
咁乖!
時間好少??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-25 19:00 發表 查看引用來源

會好既,夏天嘛,好快要show off~~~~
呢三個月lockdown,做多咗cardio同bodyweight 20+Reps (除咗引體),個shape反而sharp咗。不過gym開返我又準備漲返。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-2-26 11:20 發表 查看引用來源
呢三個月lockdown,做多咗cardio同bodyweight 20+Reps (除咗引體),個shape反而sharp咗。不過gym開返我又準備漲返。
有冇諗住增肌呢…?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-2-26 02:15 發表 查看引用來源
純情到唔知以為之前既愛情故事呀下........
吹海風時仲要只係傾心事同講理想~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆