上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-1 12:06 發表 查看引用來源
淨係摸就有啲嘥
好過有得睇冇得摸… 嘿嘿。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-1 02:27 發表 查看引用來源

以前我都有跑步,依家散步多。
散步都係健康架,其實做運動往往都只係需要一個動力,我以前識個酒樓部長,肥仔一名。
後黎有次再見佢FIT左,佢講佢跑左半年跑,每日3K,戒口,就成功左。
佢既動力來自健康呢。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-1 12:06 發表 查看引用來源
淨係摸就有啲嘥
搵個時間食埋佢啦~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-17 21:47 發表 查看引用來源

當初幫我的是數字兄,非常幫手亦唔該晒。
因為如師兄所知我每回都幾多字數,實在係麻煩。
係,無錯,好好彩第一次試,就已經遇上3個各有不同女人味既女士,其實一開始唔係想花心,但回想番3個再揀多次我亦都唔會捨得拒絕,我相信呢 ...
我頭像?!.......hahahaaa ........講我知,你係唔識出手,定等我出手,還是想引我出手呢?

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-1 14:22 發表 查看引用來源

我頭像?!.......hahahaaa ........講我知,你係唔識出手,定等我出手,還是想引我出手呢?
HAHA....... 重要咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-1 16:28 發表 查看引用來源

HAHA....... 重要咩?
出未啫?!快啦!心急呀😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-1 12:45 發表 查看引用來源

散步都係健康架,其實做運動往往都只係需要一個動力,我以前識個酒樓部長,肥仔一名。
後黎有次再見佢FIT左,佢講佢跑左半年跑,每日3K,戒口,就成功左。
佢既動力來自健康呢。 ...
酒樓部長,唔怪得會係肥仔啦,haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-1 12:45 發表 查看引用來源

佢既動力來自健康呢。 ...
酒樓部長,唔怪得會係肥仔啦,haha

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-2-28 11:19 發表 查看引用來源

又要一齊玩。。麻煩。。
自己玩,鐘意行去邊玩乜都得

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-28 14:09 發表 查看引用來源

型男美女,只羨鴛鴦不羨仙。👍👍👍
咁你都睇到係美女?

喂!係咪龍兄pm 分享另一張全相圖version 比你呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆