上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-28 14:41 發表 查看引用來源

2個人吹水多過做,1個人係最好。
一係一班人會鬥下都叫操到。
我自己覺得兩條友拍操就最理想。
一個操另一個就spot住兼休息,然後互換位置。
三個就會抖太耐,同埋抖嗰兩個就會自己吹水,由得剩低嗰個自己做😂

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-1 20:25 發表 查看引用來源

出未啫?!快啦!心急呀😍
其實........未,因為新年後有D忙,男人通病:有拖無欠,HAHA.....
唔講笑,都會盡快出,但真係要有mood先得架,因為開始複雜了。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-1 21:37 發表 查看引用來源
酒樓部長,唔怪得會係肥仔啦,haha
佢堅係肥仔一名,但睇住佢fit左,個人精神左,都真係好唔錯。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-2 00:24 發表 查看引用來源

咁你都睇到係美女?

喂!係咪龍兄pm 分享另一張全相圖version 比你呀?
HAHA.....師妹,全圖version真係太大膽,會暴露女方同埋更清楚個姿勢,所以為左保障佢,就唔可以公開嘞。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-2 10:03 發表 查看引用來源
我自己覺得兩條友拍操就最理想。
一個操另一個就spot住兼休息,然後互換位置。
三個就會抖太耐,同埋抖嗰兩個就會自己吹水,由得剩低嗰個自己做😂 ...
有默契就係,其實想一想,又咩人數都得,睇夾唔夾既遮。
但一個人操玩下手有搵食機會添喎,HAHA......
如果搵女教練,仲可以俾佢糾正姿勢添。
我真係睇個叔叔搵個女教練教,佢學得份外有心機架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 10:54 發表 查看引用來源

我真係睇個叔叔搵個女教練教,佢學得份外有心機架。 ...
其實跟女教練做gym學嘢,
男人嘅鬥心係咪會份外強烈呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 10:49 發表 查看引用來源

其實........未,因為新年後有D忙,男人通病:有拖無欠,HAHA.....
唔講笑,都會盡快出,但真係要有mood先得架,因為開始複雜了。
複雜?!............引死人咩......有無得玩下遊戲估中有閃圖呀?

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-2 14:45 發表 查看引用來源

複雜?!............引死人咩......有無得玩下遊戲估中有閃圖呀?
支持支持!😁😁😁🤭

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-2 14:45 發表 查看引用來源

我都有諗唔通3P... 嘿嘿。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 10:54 發表 查看引用來源

我真係睇個叔叔搵個女教練教,佢學得份外有心機架。 ...
默契當然要有。不過........數下數自己來都得😂😂😂
Btw, 阿叔係有心機定有機心?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆