上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-2 14:03 發表 查看引用來源

其實跟女教練做gym學嘢,
男人嘅鬥心係咪會份外強烈呢?
鬥心大過能力,好易受傷。

都係專心學嘢啦🙊

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-2 14:45 發表 查看引用來源

複雜?!............引死人咩......有無得玩下遊戲估中有閃圖呀?
HAHA,唔好意思,我講得唔清楚,複雜意思係感情方面遮。
閃圖就唔會嘞,我又唔係女人,邊有人會有興趣睇男人架,我係呢方面好有自知之明既。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-2 14:03 發表 查看引用來源

我覺得會,首先會錯誤認為自己體力不輸女孩,耐力勝人一籌,點知熱身玩伸展已硬硬地,我指大叔個身體,但成功令女教練埋身幫忙。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-2 15:05 發表 查看引用來源
我都有諗唔通3P... 嘿嘿。
HAHA......呢樣唔會啦師兄,make love係一件好sweet既私密事,我真係容不下第3位存在,不論佢男定女。
雖然.......好耐之前有人提議2pair同房,但我都係唔得,我認係呢方面我比較保守。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-2 16:56 發表 查看引用來源
默契當然要有。不過........數下數自己來都得😂😂😂
Btw, 阿叔係有心機定有機心?😂
好明顯2樣都有,尤其我見大叔操練時同女教練有講有笑,同另一日我係大堂相遇時見佢對佢老婆果份冷漠,我好明白,大叔既健身之路應該好悠長。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 17:25 發表 查看引用來源

好明顯2樣都有,尤其我見大叔操練時同女教練有講有笑,同另一日我係大堂相遇時見佢對佢老婆果份冷漠,我好明白,大叔既健身之路應該好悠長。 ...
點解你會好明白嘅?因為你條健身路都好漫長呀?😂

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-2 18:00 發表 查看引用來源
點解你會好明白嘅?因為你條健身路都好漫長呀?😂
因為我都係大叔嘛,仲係懶果隻,當然悠長過乜添啦,HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 18:32 發表 查看引用來源

因為我都係大叔嘛,仲係懶果隻,當然悠長過乜添啦,HAHA......
健身之路,長做長有。

引用:

又靚又索fit 到漏嘅女教練,男同學會唔會容易分心呢?🤔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 10:51 發表 查看引用來源

HAHA.....師妹,全圖version真係太大膽,會暴露女方同埋更清楚個姿勢,所以為左保障佢,就唔可以公開嘞。
你誤會曬啦!保障女方,必然啦,可以用過公仔icon 阻住個姣樣。
我講緊你個part 呀!更清楚看到姿勢同埋彈股, 我相信呢度d 男人都有興趣睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆