上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-2 19:17 發表 查看引用來源
健身之路,長做長有。
正常既,而且健康好健身好每每推陳出新,真係好多野學。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-2 22:07 發表 查看引用來源

你誤會曬啦!保障女方,必然啦,可以用過公仔icon 阻住個姣樣。
我講緊你個part 呀!更清楚看到姿勢同埋彈股, 我相信呢度d 男人都有興趣睇
師妹,女仔睇我都尚可理解,但如果男人有我真係收都收唔切囉。
我地男人,有興趣都係女生翹臀呢~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 17:19 發表 查看引用來源

HAHA,唔好意思,我講得唔清楚,複雜意思係感情方面遮。
閃圖就唔會嘞,我又唔係女人,邊有人會有興趣睇男人架,我係呢方面好有自知之明既。 ...
唔覺得你驚文筆有幾複雜....我都係講感情方面啫,睇得出如果你對佢無興趣都唔會投入啦,一投入就始終會複雜!
唔係淨係想睇女人嘅,男人都可以好好睇,你頭像已經吸引到好多師兄師姐啦,一定好多人想睇你閃圖,你都係知你自己有咩優勢嘅,開心些牙下啦!小drag

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-2 22:02 發表 查看引用來源

又靚又索fit 到漏嘅女教練,男同學會唔會容易分心呢?🤔
如果我是女教練的學員,
我相信自己專心唔到去訓練囉!😅

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-3-3 11:43 發表 查看引用來源

唔覺得你驚文筆有幾複雜....我都係講感情方面啫,睇得出如果你對佢無興趣都唔會投入啦,一投入就始終會複雜!
唔係淨係想睇女人嘅,男人都可以好好睇,你頭像已經吸引到好多師兄師姐啦,一定好多人想睇你閃圖,你都係知你 ...
HAHA,係係係,妳分析得好好,咁我全力update新進度先,至於閃圖,都係.......睇情況再算。
男人出圖,係自信既表現呢~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-3 13:58 發表 查看引用來源

如果我是女教練的學員,
我相信自己專心唔到去訓練囉!😅
HAHA,所以咪要不停加鐘,或操得密左囉...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-3 15:06 發表 查看引用來源

HAHA,所以咪要不停加鐘,或操得密左囉...........
世界艱難。今日見到公司附近間gym啲女仔派傳單…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-3 18:40 發表 查看引用來源
世界艱難。今日見到公司附近間gym啲女仔派傳單…
正路既師兄,策略上一定有男有女派傳單先係,異性相吸之餘,都要睇貨版架嘛,教練堅料先有信心去學。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-3 22:23 發表 查看引用來源

正路既師兄,策略上一定有男有女派傳單先係,異性相吸之餘,都要睇貨版架嘛,教練堅料先有信心去學。
仲要派傳單既男女都幾fit~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-3 22:23 發表 查看引用來源

仲要派傳單既男女都幾fit~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆