上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 12:12 發表 查看引用來源

師兄呢句都係做運動用既,關鍵係男人唔俾郁之嘛,HAHA..............
其實做果D運動,
如果唔俾郁,
會唔會無咁過癮呢?😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 13:25 發表 查看引用來源

其實做果D運動,
如果唔俾郁,
會唔會無咁過癮呢?😅
HAHA,game黎遮。
有時set一D設定,輸左點點點一樣。
即愛都係咁做,但最回味係邊次呢?總未必係簡簡單單既其中一次床上掛。
當然,可能對上果次做已好耐之前,咁再做果種味道都唔同啦。
但如果間唔中玩下唔同野,係可以有新鮮感。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 10:48 發表 查看引用來源

gym room又爆.......
但正苦又好撐喎,都仲俾gym room開而唔俾酒吧開,其實又點解呢?

而家天氣好啊,gym room都仲養好多人架,如果唔爆上去就最好喇。 ...
間fitness係專玩cross fit,啲人除晒罩做運動。堅唔明,啲人係咪覺得自己有做運動就特別勁,百毒不侵架呢?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 17:19 發表 查看引用來源
間fitness係專玩cross fit,啲人除晒罩做運動。堅唔明,啲人係咪覺得自己有做運動就特別勁,百毒不侵架呢?
做運動好多都會除罩
差左爆既背後係未好似老舞群組

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-12 17:40 發表 查看引用來源

做運動好多都會除罩
咁我又唔會咁樣估人。我淨係睇面嗰浸已經覺得有問題。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 16:33 發表 查看引用來源

HAHA,game黎遮。
有時set一D設定,輸左點點點一樣。
即愛都係咁做,但最回味係邊次呢?總未必係簡簡單單既其中一次床上掛。
當然,可能對上果次做已好耐之前,咁再做果種味道都唔同啦。
但如果間唔中玩下唔同野,係可以有新鮮 ...
一向都知師兄是個有heart之人,
你都講得啱,
偶爾玩下D唔同嘅嘢,
絕對會別有一番風味。😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-12 17:40 發表 查看引用來源

做運動好多都會除罩
Wts group
已廣傳一些啜lin相片,
只不知相片是否屬於呢個群組,
還是被人借圖捏造事情。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 10:21 發表 查看引用來源

會關事嗎?
關事啊。會分泌多啲荷爾蒙…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 10:48 發表 查看引用來源

gym room又爆.......
但正苦又好撐喎,都仲俾gym room開而唔俾酒吧開,其實又點解呢?

而家天氣好啊,gym room都仲養好多人架,如果唔爆上去就最好喇。 ...
今日多60單…

都要遲啲先回落。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 17:19 發表 查看引用來源
我諗帶罩做運動辛苦掛…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆