上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-12 17:40 發表 查看引用來源

做運動好多都會除罩
差左爆既背後係未好似老舞群組
希望今波地盤冇事…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 17:19 發表 查看引用來源
間fitness係專玩cross fit,啲人除晒罩做運動。堅唔明,啲人係咪覺得自己有做運動就特別勁,百毒不侵架呢?
而家講玩既人有部份係律師,銀行高層等等。
點都有學識,應該識分輕重,只係可能真係估唔會開正自己囉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-12 17:40 發表 查看引用來源

做運動好多都會除罩
差左爆既背後係未好似老舞群組
我都聽過,但應該唔會掛……
anyway,今日60單,真係……想爆粗。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 18:12 發表 查看引用來源

一向都知師兄是個有heart之人,
你都講得啱,
偶爾玩下D唔同嘅嘢,
絕對會別有一番風味。😬
係頂啦,近排戒口嘛。
有得食都要食好d,對人好即對自己好😝😝🤣🤣。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-12 18:22 發表 查看引用來源
今日多60單…

都要遲啲先回落。
gym room有晒記錄,要聯絡易好多既正路咁諗。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 19:49 發表 查看引用來源

gym room有晒記錄,要聯絡易好多既正路咁諗。
追蹤方面,應該會好左啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 19:46 發表 查看引用來源

愈有學識。。愈自以為是!!!
最慘果啲苦苦經營者。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 19:46 發表 查看引用來源

我諗起呢段新聞😂😂
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101201/00407_075.html

可能嗰啲唔識用套嘅嫖客入面,有好多都係律師同銀行高層😂

過去半年全港多達十九萬名港男曾嫖妓,當中約五萬人「唔戴套」。五成一受訪嫖客心存僥倖,認為自己「完全無機會」感染愛滋病。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 22:06 發表 查看引用來源
我諗起呢段新聞😂😂
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101201/00407_075.html

可能嗰啲唔識用套嘅嫖客入面,有好多都係律師同銀行高層😂

過去半年全港多達十九萬名港男曾嫖妓,當中約五萬人「唔戴套」。五成一受訪嫖客 ...
哈哈。乜咁多人唔戴套既咩…?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-13 08:24 發表 查看引用來源

哈哈。乜咁多人唔戴套既咩…?
數兄,隔住層膠邊過癮呢?🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆