上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-13 08:56 發表 查看引用來源

數兄,隔住層膠邊過癮呢?🤭🤭🤭
講叫雞喎。。不明來歷錫下都5敢呀。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 19:46 發表 查看引用來源

而家講玩既人有部份係律師,銀行高層等等。
點都有學識,應該識分輕重,只係可能真係估唔會開正自己囉。
有時愈有學識,愈自我,唔會諗人地~

引用:
原帖由 bcm 於 2021-3-13 09:12 發表 查看引用來源

一個招牌責落黎。。都5知有幾多咁既人😌

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-13 08:24 發表 查看引用來源

哈哈。乜咁多人唔戴套既咩…?
唔知呀,話晒嫖得都應該係成年人,應該識分輕重,只係可能真係估唔會開正自己囉。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-3-13 09:12 發表 查看引用來源

好多都係老豆俾嘅,一出世就覺得自己比較優越。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-3-13 09:11 發表 查看引用來源

講叫雞喎。。不明來歷錫下都5敢呀。。😂😂
我直情係唔敢叫雞果D人。🤭

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-3-12 20:49 發表 查看引用來源

愈有學識。。愈自以為是!!!
最慘果啲苦苦經營者。。
無啦,呢單野一爆,如果呢兩日再爆多D人就大件事。其他人就慘喇......

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-12 19:58 發表 查看引用來源
追蹤方面,應該會好左啦
而家講到急速爆.......
睇番澳門台灣都真係做得好唔錯。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 22:06 發表 查看引用來源
我諗起呢段新聞😂😂
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101201/00407_075.html

可能嗰啲唔識用套嘅嫖客入面,有好多都係律師同銀行高層😂

過去半年全港多達十九萬名港男曾嫖妓,當中約五萬人「唔戴套」。五成一受訪嫖客 ...
咁抵死呢班友.........
真係......有知識唔等如有智慧,更唔等如有品德。

引用:

就係囉.........最激氣係自己點做都好,有班人講屈左好耐啦,點點點.......
我好想去旅行啊...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆