上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

回覆 6684# dragonbone 的帖子

之前15 16,最後打左科興

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-19 00:15 發表 查看引用來源
唔知點解我picture 到一手一J🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
HAHA,妳令我想起以前套戲,個女主角醉住同兩個男主角瞓左晚,之後佢地3個人傾時,都講自己斷左片。
但女主角就講:我只係記得發左個夢,個夢佢滑雪,同時拎住2條滑雪仗不停chok不停滑落山好刺激。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-19 01:47 發表 查看引用來源
打左疫苗就係好。
越多人打,越好。
啱,我都想打,聽講好多人再睇定D才打呢。
個世界太多野拗,而家叫世衛出黎講,合資格既針都可以拎疫苗護照,之後周圍去玩,估唔到打針都可以玩野。

引用:
原帖由 135k246 於 2021-3-19 01:56 發表 查看引用來源
之前15 16,最後打左科興
好榜樣啊師兄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-19 15:23 發表 查看引用來源

啱,我都想打,聽講好多人再睇定D才打呢。
個世界太多野拗,而家叫世衛出黎講,合資格既針都可以拎疫苗護照,之後周圍去玩,估唔到打針都可以玩野。 ...
啱體質既人打左,對自己,對家人,對社會,點都有好處啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-19 00:12 發表 查看引用來源
係咪即係出去就搵情人打,返屋企就搵老公打咁呀?真係完全唔同陣營,打好多針喎
哈哈,打多幾針爽多幾鑊…

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-19 16:03 發表 查看引用來源

啱體質既人打左,對自己,對家人,對社會,點都有好處啦
師兄態度正確,但最近開始好多聲音講疫苗危險了。
睇黎政府都係要出招,玩疫苗旅行架喇。

今日天陰陰,跑步一流,想一想,會唔會入夏前涼埋呢幾次呢?
都係爆爆汗水先😆😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-21 08:28 發表 查看引用來源
都係爆爆汗水先😆😆
跑步係幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-21 08:28 發表 查看引用來源
都係爆爆汗水先😆😆
越夜越涼… 都係入房暖下…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆