上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2021-5-7 18:30 發表 查看引用來源
以前呢度好熱鬧,依家香港人係咩唔上網架
師兄,連你都少上,你話嘞。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-7 19:34 發表 查看引用來源
嗯… 係三揀一,定俾兩個飛左?

現場感受Lap dance, 諗下都正!
師兄,係遊戲既規則啊。
正架,我之前係加拿大睇過一次,當然今次完全係另一回事。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-7 20:15 發表 查看引用來源

5好咁長。。一段一段。。散文會5會吸引多啲呀😂
師兄,特登架。
其實分10 parts都可以架,下次啦,哈哈😄😄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-7 13:51 發表 查看引用來源
接下來我不重複多說了,都是做做愛,流流汗,要問最後她有求饒嗎?這個當然有,但絕對不是來自無腦式的狂轟猛炸,而係要多謝她為我技能解鎖,我早已說過Margaux是我的啟蒙性老師,她說我除了懂女人心之外,如果能得心應手地討得女人身 ...
謝謝龍兄!好有heart 去寫呀♥️

梗係返去食Margaux啦

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-8 00:50 發表 查看引用來源

謝謝龍兄!好有heart 去寫呀♥️
辛苦晒大家,我特登咁樣寫,因為同樣想只俾有心人睇嘛

但下次可能聽Alex兄講不如分細part,咁就唔會太耐才update一次。
但就一定唔夠一氣呵成囉。

引用:
原帖由 6inch5 於 2021-5-8 01:19 發表 查看引用來源
梗係返去食Margaux啦
師兄如果揀只食Margaux,咁就都係罪大惡極之男了。
但師兄點解會揀Margaux呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-7 21:05 發表 查看引用來源

師兄,特登架。
其實分10 parts都可以架,下次啦,哈哈😄😄
吊下吊下。。。又5好吊太耐就得呀。。keep住團火。。男人冇火。。。大檸樂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-8 23:01 發表 查看引用來源

吊下吊下。。。又5好吊太耐就得呀。。keep住團火。。男人冇火。。。大檸樂😂
咁你仲有冇火呀?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-5-8 23:14 發表 查看引用來源
咁你仲有冇火呀?
佢可能谷爆😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆