上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-9 19:24 發表 查看引用來源
各位。。母親節快樂。。😘😘😍
母親是很辛勞的工作。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-9 14:43 發表 查看引用來源

笑到咁。。即係點姐😂😂
一波三折,HAHA.....即呢個身形呢......我知呢度某D師兄好鐘意。
我怕3高,就係重量高,搞到血壓高同埋肥膏......

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-9 14:44 發表 查看引用來源

速食5得。。我都冇呢鋪癮
都係果句,速食無難度,但已唔需要亦唔鐘意呢種食法。
為食而食,我估我好餓就會,如果唔係,我選擇做罪大惡極之男好了。

我衰,我知幾百字係最好既段落,但我又唔係好需要太多人睇,知音人就夠,所以容許我以海量字數去篩選。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-5-9 16:04 發表 查看引用來源
等我都學下先hehehehehehe
快D學,好正架喂。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-9 17:33 發表 查看引用來源
要鋪排下先好要求…
師兄,有要求前先有誠意令對方覺得自己值得。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-9 19:17 發表 查看引用來源

呢班應該係😄
師兄D相呢......是旦一件都.......責得死人...........

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-10 07:27 發表 查看引用來源
個籮柚咁大, 條嘢都唔夠長都閪門口😅🤭🤭
自己就下就下。。搵到位既一定😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-10 12:13 發表 查看引用來源

自己就下就下。。搵到位既一定😂
個山谷成呎深....點就呀...師兄揾條牛鞭先剛剛到門口...詐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-10 11:21 發表 查看引用來源

一波三折,HAHA.....即呢個身形呢......我知呢度某D師兄好鐘意。
我怕3高,就係重量高,搞到血壓高同埋肥膏......
應該有5同玩法。。可能一試上癮呢😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-10 12:22 發表 查看引用來源
個山谷成呎深....點就呀...師兄揾條牛鞭先剛剛到門口...詐
師兄,呢隻叫高山低谷型,都好罕有,市場上唔多盤流通,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆