上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-10 13:26 發表 查看引用來源

應該有5同玩法。。可能一試上癮呢😂
玩法一定唔同添啦,大佬,點玩呀??
大話都講唔到幾多,唔通讚佢瘦呀?定好肉地先??一定係講比例啱啱好~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-10 14:08 發表 查看引用來源

師兄,呢隻叫高山低谷型,都好罕有,市場上唔多盤流通,
我唔係好啱留返俾你啦😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-10 11:35 發表 查看引用來源

師兄,有要求前先有誠意令對方覺得自己值得。
適當時候做啲對方需要的事,是很花心神的。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-11 09:33 發表 查看引用來源
鐘意對方, 花心神都好enjoy 㗎

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-9 21:48 發表 查看引用來源

呢個岩你。。主動推車😂😂
呢個畫面真係令人唔太舒服🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-10 14:10 發表 查看引用來源

玩法一定唔同添啦,大佬,點玩呀??
大話都講唔到幾多,唔通讚佢瘦呀?定好肉地先??一定係講比例啱啱好~~~~
勁!死都拗番生

又想請教吓Ching , 遇到又短又細粒J , 應該點讚呢?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-10 16:11 發表 查看引用來源
我唔係好啱留返俾你啦😅
師兄我地溝女唔得咁,唔會講唔係好啱自己先俾人。
而係呢件正,可惜我已經有件食緊,師兄,呢件醒你,市場上好缺呢個type,包你點食都食唔晒,起筷啦~~~~
咁架嘛。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-11 09:33 發表 查看引用來源
心神投放係值得既人身上,又點算花呢~~~~
而且有回報嘛師兄。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 10:24 發表 查看引用來源

勁!死都拗番生

又想請教吓Ching , 遇到又短又細粒J , 應該點讚呢?
Sorry,我技能主要係天生識讚女生,高矮肥瘦老嫩好醜都無問題,男人啦喎,我從來都反而有要求自我執生,型英帥勁係應該,而唔應該既野啦喎,其實問心,我地男人又點會唔知。
好似我以前讀書時有條女會同我打開天窗說亮話,最記得有次佢同我講佢識左條新仔,公認靚仔又識講野,可惜:
Dragon,點好?我同條仔上左床。
當時我心諗,大佬,咩點好,妳同條仔上左床唔使同我講架喎,妳唔係要我同條女上床講妳知掛?我就抵死地答:
好事啊,正唔正,爽唔爽?
我朋友就講: 就係上完床先慘,佢係細碌到入左我都唔知,呢樣唔緊要,仆街最大鑊係佢小志強打散工,(即係搓住波係門口派牛奶),佢射完我都無感覺,好Sad......

點解sad?因為條仔真係靚仔,幾型,又識講野,點Q知細碌加早晨傳餐遮.......
咁妳問條仔會唔會唔自己知自己事先?梗唔會啦,佢好清楚自己問題,所以師妹妳點讚都無用,因為我地男人又點會唔知自己勁定唔勁呢,最多係叫滿唔滿足到妳遮。
所以如果妳想令佢好過,唔係讚,而係大戰時叫生叫死叫救命就已好夠。仲有如果佢無第2Q妳千萬唔好勉強佢,因為如果已經細碌仲無round 2,男人真係無地自容。

最後我講講我個女仔fd忍痛飛左佢條仔。
呢個時候我就明,幾靚仔都好,出黎威就真係威,點知食用時完全唔飽時,就睇妳忍唔忍到,妳忍到餓,就keep住食。
唔想食唔飽有苦自己知就要換對手了。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-11 11:20 發表 查看引用來源

Sorry,我技能主要係天生識讚女生,高矮肥瘦老嫩好醜都無問題,男人啦喎,我從來都反而有要求自我執生,型英帥勁係應該,而唔應該既野啦喎,其實問心,我地男人又點會唔知。
好似我以前讀書時有條女會同我打開天窗說亮話,最記得有 ...
靚仔有型但散工,真係灰到爆!

諗起功夫對白,點解我咁生得靚仔但冇頭髮?

嘩!唔係掛,仲要扮嘢叫生叫死叫救命?
返屋企自己玩算啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆