上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 10:14 發表 查看引用來源

呢個畫面真係令人唔太舒服🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
你又太用心睇呀。。😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-11 12:51 發表 查看引用來源

你又太用心睇呀。。😂😂
驚嚇嘅場面,半秒已經印象深刻😩

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 13:05 發表 查看引用來源

5使驚5使驚。。。訓醒冇事😜😜

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 13:05 發表 查看引用來源

係見到都想嘔

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-5-11 14:01 發表 查看引用來源
係見到都想嘔
咁之後再食過😜😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-11 14:21 發表 查看引用來源

咁之後再食過😜😂
食咩呀?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 11:43 發表 查看引用來源

靚仔有型但散工,真係灰到爆!

諗起功夫對白,點解我咁生得靚仔但冇頭髮?

嘩!唔係掛,仲要扮嘢叫生叫死叫救命?
返屋企自己玩算啦!
師妹,係少林足球,地堂腿果位師兄啊,HAHA......

男人靚仔高大有型但J同小志強做散工,情況尤如靚女長腿但微波死魚無反應一樣.......超可惜呢..............

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-11 13:24 發表 查看引用來源

5使驚5使驚。。。訓醒冇事😜😜
師兄似講到嚇暈左,當瞓場覺,醒左無事。HAHA.......

索索女孩邊個食?你會食?

星期日出左街,份外多好野睇,今次想講one piece裙,其實堅唔易著,我知我知,肥到脹爆都著得,但好明顯我唔係講緊呢種。

廿歲的青春少女,身材平均,腰幼,活潑氣息一流,one piece裙著得真係好睇,加對白色既優閑鞋,索爆。
點知.......

同時出現一家3口,人妻都係one piece裙,佢無纖腰,生有一子,卻已練成反地心吸力的豐滿事實線濕柴,其實少肥但居然一樣正。

夏天,為大地帶黎好多美女呢~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-11 10:13 發表 查看引用來源

鐘意對方, 花心神都好enjoy 㗎
哈哈。都係架…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆