上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-11 10:50 發表 查看引用來源

心神投放係值得既人身上,又點算花呢~~~~
而且有回報嘛師兄。
有回報,就更加多做…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-11 17:36 發表 查看引用來源
索索女孩邊個食?你會食?

星期日出左街,份外多好野睇,今次想講one piece裙,其實堅唔易著,我知我知,肥到脹爆都著得,但好明顯我唔係講緊呢種。

廿歲的青春少女,身材平均,腰幼,活潑氣息一流,one piece裙著得真係好睇,加對白色既優 ...
對眼好唔得閒呢…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-11 17:36 發表 查看引用來源
索索女孩邊個食?你會食?

星期日出左街,份外多好野睇,今次想講one piece裙,其實堅唔易著,我知我知,肥到脹爆都著得,但好明顯我唔係講緊呢種。

廿歲的青春少女,身材平均,腰幼,活潑氣息一流,one piece裙著得真係好睇,加對白色既優 ...
連身裙比緊身褲好睇… 今日見個女仔著緊身褲,好似差少少。因為臀部冇咁挺。如果著裙會好睇好多。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-11 18:46 發表 查看引用來源
有回報,就更加多做…
師兄,試下唔好將回報放係首位去做,包你有驚喜。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-12 10:38 發表 查看引用來源

連身裙比緊身褲好睇… 今日見個女仔著緊身褲,好似差少少。因為臀部冇咁挺。如果著裙會好睇好多。
而家既緊身褲,上身要配件短打衫,露出小蠻腰先好睇,完住睇得出女生係有努力過既。
短打衫要包得上圍實實而條腰又修得靚,絕對唔係一味戒口唔食野得棚骨可比。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-12 10:38 發表 查看引用來源

咁你應該好心幫吓佢。走埋去拍拍pat pat , 建議佢多做運動,彈彈吓會靚好多

再話可以教佢做運動,抄埋牌

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-12 12:02 發表 查看引用來源

咁你應該好心幫吓佢。走埋去拍拍pat pat , 建議佢多做運動,彈彈吓會靚好多

再話可以教佢做運動,抄埋牌
下一個鏡頭會唔會係被人拉架??

而家天氣真係好到一流,我呢幾次跑,成個手錶印出晒黎........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-12 12:05 發表 查看引用來源

而家天氣真係好到一流,我呢幾次跑,成個手錶印出晒黎........
行一日山咩印都有🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-12 12:05 發表 查看引用來源

悶悶哋,比數字兄幻想吓啫

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-12 14:27 發表 查看引用來源

悶悶哋,比數字兄幻想吓啫
係gym room玩挺「舉」🤫🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆