上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 02:53 發表 查看引用來源

乜嘢叫 “無理由”?

呢度係咸版,更加有理由分享吓食女嘅事!
哈哈,今次呢個post我已講左好多。🤣🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 02:56 發表 查看引用來源

😆😆😆😆😆 龍兄咁厚禮,一定有原因🤭🤭
其實送禮係好閑既事,送袋咁小事都提我黎講反而唔好意思。呢件真係唔係咩厚禮,令男人花時間花心思先叫厚禮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-15 11:38 發表 查看引用來源

哈哈,今次呢個post我已講左好多。🤣🤣
好嘅故事,無任歡迎!點可以比佢停?

尤其搬咗屋,而家冇乜高質故事睇😢

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-16 00:16 發表 查看引用來源

kat姐,你一叫唔好停,
我會諗多好多嘢!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-16 15:09 發表 查看引用來源

kat姐,你一叫唔好停,
我會諗多好多嘢!🤣🤣🤣
衰鬼,出現啦?!
你諗到啲咩啫?!😈

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-16 00:16 發表 查看引用來源

HAHA,都無新人可以入,好難有咩高質野。
其實呢個咩玩法呢?
就好似D喪屍禁區由佢自生自滅咁。 ( Sorry最近又睇埋D喪屍片,上晒腦。 )

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-17 10:46 發表 查看引用來源

HAHA,都無新人可以入,好難有咩高質野。
其實呢個咩玩法呢?
就好似D喪屍禁區由佢自生自滅咁。 ( Sorry最近又睇埋D喪屍片,上晒腦。 )
慢慢步向死亡之路 ⋯

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-15 11:43 發表 查看引用來源

其實送禮係好閑既事,送袋咁小事都提我黎講反而唔好意思。呢件真係唔係咩厚禮,令男人花時間花心思先叫厚禮。
我其實好少禮節咁送禮。

又到要諗生日禮物既時間了。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-17 21:50 發表 查看引用來源

慢慢步向死亡之路 ⋯
又唔係死亡既,但我覺得其實係仲有好多人,只係堅唔出聲留言遮。
師妹如果睇下我地呢個post既數字,其實就會明,我記得我未update最近呢一次時,查看人數約已有333K,由上次update到家陣,今日去到數字係346.7K,即足足有10K以上既人入黎睇過我同妳或大家既留言,數字都唔係細,但就來來去去得我地幾個傾囉。

所以我會估,真係有人會好鐘意師妹妳留言,又或因為Sam兄數字兄教練師兄等等師兄妹。
我唔係謙,我無提我篇野因為次次update超多字,擺明只俾有耐性有時間既知音人睇,我係特登既,因此未必係號召力所在。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-18 08:49 發表 查看引用來源
我其實好少禮節咁送禮。

又到要諗生日禮物既時間了。
HAHA......識我既女人,知道我最唔鐘意人做咩我又做咩,除左最初幾年要氹,我都好少係節日買禮物氹女友。
反而閑日我買既多,一來又真係驚喜,諗慶祝時又唔使同人爭位。

師兄,而家買禮物易左,市場上多左好多心思野,仲有好多情侶係工場DIY既產品,可以諗諗。
( 早前我同另一半去左Time Square整cake,好玩架,因為小朋友都有玩,師兄可以一試,而家有好多類似。 )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆