上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-2 20:16 發表 查看引用來源

型嘅人,做呀叔都可以好型
型要先在內再發外,其實我都係中佬,一早接受左。
反而心態最緊要。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 17:08 發表 查看引用來源

師兄就型男,阿星只係一個叔叔啫😬
師兄,呢度其實好多廿來歲小師妹的,佢地真係堅鐘意叔叔。
但我就真係嘥料講句叔叔不行鳥喳。

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/8/2021 12:28 發表 查看引用來源

HAHA......追女仔都可以不失男人優秀既。
有時女生係會好享受喜歡既男人追自己果一刻架,有D更會呻男人唔氹唔追自己而就係埋一齊,少左被追求既黃金時刻。
始終2個人行埋前既猜心係非常好玩既環節之一呢。 ...
追逐嘅環節果然係令人嚮往,似是而非嘅感覺,好似係又好似唔係嘅關係,確定前嘅不安感,想確定關係嘅渴望,所有,都係整個戀愛遊戲入面令人既期待又心急嘅項目😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/8/2021 12:30 發表 查看引用來源

真係第一次見~~~~
我食就識喳。
香港唔係人人識欣賞呢~~~~
榴槤嘅嘢好極端,一係好中意,一係好唔中意😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/8/2021 12:32 發表 查看引用來源

呢個世界係要有比較。
但有D男人好怕比較,更誇張可能係唔俾個女人做呢樣果樣,唔俾識人唔俾同異性接觸等等。
呢D女人慘,咩都唔俾既男人其實仲慘,因為怕比較。 ...
從來只覺女人慘,男人自己不自量力,妄想咩都唔做任由自己越嚟越差,都仲要令到女人只向住自己,呢啲係可笑,跟住個咁嘅男人嘅女人係可憐。世界上唔係只得兩種選擇,可以有更加多嘅選項,點解唔去考慮清楚點樣做,而屈就自己同一個退色嘅男人一齊?犯賤?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/8/2021 12:37 發表 查看引用來源

師兄,呢度其實好多廿來歲小師妹的,佢地真係堅鐘意叔叔。
但我就真係嘥料講句叔叔不行鳥喳。
小妹妹太過單純,如果思考方式唔到,都係算罷啦,佢哋嘅市場係下一層,阿星叔叔睇見都不行鳥啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-3 12:32 發表 查看引用來源

呢個世界係要有比較。
但有D男人好怕比較,更誇張可能係唔俾個女人做呢樣果樣,唔俾識人唔俾同異性接觸等等。
呢D女人慘,咩都唔俾既男人其實仲慘,因為怕比較。 ...
怕比較係自卑
怕比較係因為唔夠人叻
怕比較係怕輸
怕比較係冇自信
怕比較係….

3 個字講晒 - 冇L用。呢啲男人一定要加助語詞去形容。

我只係怕一樣嘢,就係癈,所以如果自己唔識丶唔叻丶會輸,咪去問丶去學丶去練習丶去認識囉

引用:
原帖由 Katrinacat 於 3/8/2021 17:05 發表 查看引用來源

怕比較係自卑
怕比較係因為唔夠人叻
怕比較係怕輸
怕比較係冇自信
怕比較係….

我只係怕一樣嘢,就係癈,所以如果自己唔識丶唔叻丶會輸,咪去問丶去學丶去練習丶 ...
阿吉貓非常之燥,莫非…………😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-3 17:05 發表 查看引用來源

怕比較係自卑
怕比較係因為唔夠人叻
怕比較係怕輸
怕比較係冇自信
怕比較係….

我只係怕一樣嘢,就係癈,所以如果自己唔識丶唔叻丶會輸,咪去問丶去學丶去練習丶 ...
好有火喎。。。大聲啲。。冇銀用😂😂😂

[attach]40055767[/attach]
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 19:28 發表 查看引用來源

阿吉貓非常之燥,莫非…………😬
你明架啦。。。呢下無名之火。。😂😂😂

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆