上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 4/8/2021 00:34 發表 查看引用來源

你又知我唔睇書…..?咁又係,掛住睇你啲故事吖嘛,你間舗咁旺場,好多留言睇,冇時間睇其他書啦
嘩阿吉貓有冇咁誇呀,阿星唔信囉,睇留言睇下有啲咩啱心水又鹹濕嘅師兄吹水下話?不過啲師兄們又真係好捧場,又有互動,又幫手作詩咁,認真唔話得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-2 16:21 發表 查看引用來源

HAHA,又唔好講要用上心神既。
簡單講只不過係普通既相處見優質,就例如你同女生食飯,之後呢?有人食飯都已dead air,定還是接下來行街都有說不完的話題呢?
男人有越多既未知,同時細節位見精彩,真心講女生係會不期然作比較,比 ...
其實如果有餐飯食得隃快又好傾,好自然會想繼續。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 11:15 發表 查看引用來源

分享多樣小貼士俾師兄:如果想訓練觀察微表情同肢體動作,去公園度做公園阿叔,睇多啲公園入面嘅人喺度做緊乜,講嘢嘅時候有啲咩表情同動作,每日俾自己一個鐘頭嚟做嘅話兩三個星期已經可以有小成。

當然,功力深淺好睇訓練時 ...
我其實多數響咖啡店坐。等我留意下其他人,睇下有冇得著。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 4/8/2021 10:05 發表 查看引用來源

我其實多數響咖啡店坐。等我留意下其他人,睇下有冇得著。
咖啡店都得呀師兄,一樣有人睇,不過少啲互動,作為熱身都係一個唔錯嘅開始😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 07:36 發表 查看引用來源

嘩阿吉貓有冇咁誇呀,阿星唔信囉,睇留言睇下有啲咩啱心水又鹹濕嘅師兄吹水下話?不過啲師兄們又真係好捧場,又有互動,又幫手作詩咁,認真唔話得😬 ...
靠你啦!快啲再update  , 等多啲Ching 入去留吓言,多啲選擇吖嘛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 13:01 發表 查看引用來源

追逐嘅環節果然係令人嚮往,似是而非嘅感覺,好似係又好似唔係嘅關係,確定前嘅不安感,想確定關係嘅渴望,所有,都係整個戀愛遊戲入面令人既期待又心急嘅項目😬 ...
無錯,其實男人都有浪漫因子,而女人都渴望被愛被寵,就是看手法,新鮮新穎,又或老土卻不失優雅都可以。
唔同既女生可以引發男人不同的浪漫方式,其實我不嬲都幾享受呢種感覺。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 13:07 發表 查看引用來源

從來只覺女人慘,男人自己不自量力,妄想咩都唔做任由自己越嚟越差,都仲要令到女人只向住自己,呢啲係可笑,跟住個咁嘅男人嘅女人係可憐。世界上唔係只得兩種選擇,可以有更加多嘅選項,點解唔去考慮清楚點樣做,而屈就自己同一個 ...
褪色男通常都會鬧女人變左,以前唔係咁。
女生會怪男人無為感情努力去進步,從來無改變。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 13:10 發表 查看引用來源

小妹妹太過單純,如果思考方式唔到,都係算罷啦,佢哋嘅市場係下一層,阿星叔叔睇見都不行鳥啦😬
HAHA.......小妹妹有其吸引之處架下,只係我再無心思去慢慢理解。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-3 17:05 發表 查看引用來源

怕比較係自卑
怕比較係因為唔夠人叻
怕比較係怕輸
怕比較係冇自信
怕比較係….

3 個字講晒 - 冇L用。呢啲男人一定要加助語詞去形容。

我只係怕一樣嘢,就係癈,所以如果自己唔識丶唔叻丶會輸,咪去問丶去學丶去練習丶 ...
但師妹,有無遇到D無L用既男人,往往配上一個唔想放手又死頂緊既女友呢?個女友會望男人有日改變架喎又。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-3 20:24 發表 查看引用來源

你明架啦。。。呢下無名之火。。😂😂😂
師兄,幅圖似係個女人想男人打大力D喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆