上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-3 23:53 發表 查看引用來源

叔叔,什麼不行呢?
好單純,唔明啊
咪就係好單純,講野時好多野都唔明囉,HAHA.......
如果個小妹妹外表討好身材吸引,可能會更唔明我呢D叔叔架,即佢地行出黎,已大把人望,又或有仔埋身,
佢同我地一齊,可能會一時欣賞我地呢D叔叔有深度,卻同時又唔明我地呢D中坑點解咁多野諗咁多考慮架嘛。

男人其實都會去諗,同小妹妹一齊,一開始一定熱情如火,下半身一定忙得不可開交,但如果交棒俾上半身諗時,個gap就會出現。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-4 10:03 發表 查看引用來源

其實如果有餐飯食得隃快又好傾,好自然會想繼續。
記得唔好講D女人唔識笑既笑話。
女人呢,會開心有人約,但都想花既時間係值得架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 4/8/2021 12:42 發表 查看引用來源

靠你啦!快啲再update  , 等多啲Ching 入去留吓言,多啲選擇吖嘛
阿吉貓又真係太睇得起阿星😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/8/2021 12:48 發表 查看引用來源

無錯,其實男人都有浪漫因子,而女人都渴望被愛被寵,就是看手法,新鮮新穎,又或老土卻不失優雅都可以。
唔同既女生可以引發男人不同的浪漫方式,其實我不嬲都幾享受呢種感覺。 ...
唔同嘅女伴,唔同嘅浪漫,唔同嘅驚喜😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/8/2021 12:49 發表 查看引用來源

褪色男通常都會鬧女人變左,以前唔係咁。
女生會怪男人無為感情努力去進步,從來無改變。
有時間怪人地就不如反醒下自己好過啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 11:35 發表 查看引用來源
咖啡店都得呀師兄,一樣有人睇,不過少啲互動,作為熱身都係一個唔錯嘅開始😬
其實之前呢度好正,啲互動好好睇。不過就冇肢體表情可以觀察到。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 13:56 發表 查看引用來源

有時間怪人地就不如反醒下自己好過啦😬
HAHA,師兄,無聽過愛情唔係互相傷害就係互相相愛,2揀1。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 4/8/2021 14:15 發表 查看引用來源
其實之前呢度好正,啲互動好好睇。不過就冇肢體表情可以觀察到。
只要有互動自不然有肢體動作,雖然未必聽到哂7/38/55入面嘅7%內容😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-4 12:52 發表 查看引用來源

但師妹,有無遇到D無L用既男人,往往配上一個唔想放手又死頂緊既女友呢?個女友會望男人有日改變架喎又。
聽到呢啲case 真係慘爆, 尤其如果個女仔條件唔差。

浪費晒
大把Ching 排隊寵愛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 13:54 發表 查看引用來源

唔同嘅女伴,唔同嘅浪漫,唔同嘅驚喜😬
床上仲有唔同嘅玩法,唔同嘅姿勢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆