上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/8/2021 16:40 發表 查看引用來源

唔係你估,其他野我都謙,呢樣一定要讚自己。
能令見慣人情冷暖既OK阿姐留印花,
可以吸引姨姨為我免費送套,唔係,係送膠袋套住報紙,
買水果時嬸嬸會親手揀靚野仲要計零頭平左幾蚊雞,

我都視為魅力一種。 ...
簡直係人見人愛,車見車載咁話😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 13:32 發表 查看引用來源

有資質成功嘅人,本身嘅質素都唔會差得去邊,其實一眼就多少睇得出,最後幫定唔幫係自己嘅選擇😬
幫時仲要講:幫緊你幫緊你.................

講開幫,幫陌生人既笑容係燦爛過熟人添架。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 14:19 發表 查看引用來源
睇到師兄咁講,我都心思思添🧏‍♀️
心思思......D咩野先??心動不如行動喎D人成日講。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 14:26 發表 查看引用來源
呢個帖就嚟900頁,好利害吖
師妹要去星哥個帖,佢已超900,果度好有人氣,好多仔添。
包妳只係心思思都已被人抬走都似。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 16:42 發表 查看引用來源

簡直係人見人愛,車見車載咁話😬
吸引佢地,比吸引普通女生難度高好多,但又有用好多嘛。
師兄,師妹就靠你睇住喇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-6 16:45 發表 查看引用來源

師妹要去星哥個帖,佢已超900,果度好有人氣,好多仔添。
包妳只係心思思都已被人抬走都似。
我呢啲年紀仲有無人肯抬我走吖🤦‍♀️

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/8/2021 16:42 發表 查看引用來源

幫時仲要講:幫緊你幫緊你.................

講開幫,幫陌生人既笑容係燦爛過熟人添架。
直頭啦,熟人可能以為老馮,陌生人反而會唔該前唔該後😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/8/2021 16:43 發表 查看引用來源

心思思......D咩野先??心動不如行動喎D人成日講。
阿師妹係咁有人動啦家下😬

引用:
原帖由 angelwong709 於 6/8/2021 16:54 發表 查看引用來源
我呢啲年紀仲有無人肯抬我走吖🤦‍♀️
要抬咁大件樹?師妹係遲嬉?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 17:13 發表 查看引用來源

要抬咁大件樹?師妹係遲嬉?😬
你個形容我要諗一諗先知你講乜🤦‍♀️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆