上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 17:09 發表 查看引用來源

直頭啦,熟人可能以為老馮,陌生人反而會唔該前唔該後😬
尤其d老公,乜都以為老馮又無情趣
所以唔好怪女人去食外賣

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 16:54 發表 查看引用來源
我呢啲年紀仲有無人肯抬我走吖🤦‍♀️
師妹咩年紀??
年齡唔重要,肌齡先係考慮。
要好好享受被仔食,從來都係心態行先。

早兩日跑步,有個尷尬得黎好笑既場面分享,如果係你/妳,又會點呢?

話說早兩日毛毛雨我都照跑街,我跑步,會鐘意跑跑下就爆一段,果種爆汗感覺非常爽,我果邊都幾多人跑,又多人玩戶外瑜珈,更加多人就係放狗一齊跑。
咁果日我跑完,緩步一段路後,就係個corner位度停低左望海景,吹風之餘回氣,點知呢個時候,有個鬼妹放緊兩隻狗而邊被扯住邊迎面走過黎,佢一隻跑左去我右手邊既欄位聞,另一隻就跑去我左手邊既柱位小便,鬼妹仔當堂企左係我面前,咁果刻我係好突然地被壁咚既,而佢又因為小狗便便中走唔開,我地相視而笑。
佢講句: sorry,我禮貌地: that's ok.
之後等佢狗狗肯行開後,靚女就清潔,而我當然唔會抄牌就走左啦。
好似無咩野特別,但當時果10零秒感覺真係好搞笑。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-6 17:32 發表 查看引用來源

師妹咩年紀??
年齡唔重要,肌齡先係考慮。
要好好享受被仔食,從來都係心態行先。
唉~已差不多4到尾🙇‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 17:54 發表 查看引用來源
師妹咁要多D上黎了。
星師兄果度多仔D,HAHA.......妳上去露兩手,應該好快爆PM,到時再慢慢揀。

都係果句,幾多歲其實唔重要,溝通到先最緊要,如果目的地都係相同既話。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 17:28 發表 查看引用來源
所以唔好怪女人去食外賣
問題啊老師,女人要既情趣,可以舉例以說明之嗎?

引用:
原帖由 angelwong709 於 6/8/2021 17:26 發表 查看引用來源
你個形容我要諗一諗先知你講乜🤦‍♀️
師妹想像力好慢呀😬

引用:
原帖由 angelwong709 於 6/8/2021 17:28 發表 查看引用來源
所以唔好怪女人去食外賣
冇情趣嘅男人😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/8/2021 17:42 發表 查看引用來源
早兩日跑步,有個尷尬得黎好笑既場面分享,如果係你/妳,又會點呢?

話說早兩日毛毛雨我都照跑街,我跑步,會鐘意跑跑下就爆一段,果種爆汗感覺非常爽,我果邊都幾多人跑,又多人玩戶外瑜珈,更加多人就係放狗一齊跑。
咁果日我跑完,緩 ...
Oh, isn't this fate? Of nowhere else the little ones to go but to lead you to me, how interesting, don't you think?😬

引用:
原帖由 angelwong709 於 6/8/2021 17:54 發表 查看引用來源
阿星都尾咗好耐啦,有問題?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆