上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-6 19:27 發表 查看引用來源
唔羨慕得咁多。

唔只有蔥。有次同妻子去美酒展,試完酒,個日本仔響枱底成枝酒攞出來送俾我地。話時話枝酒幾好飲。

我記得呢單野講過,你重話下次帶佢去珠寶展… 哈哈。 ...
係呀係呀
記得!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-6 22:56 發表 查看引用來源

果球射左去邊呀。。😂😳
射出左界🤦‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-7 08:08 發表 查看引用來源
射出左界🤦‍♀️
嘩。。一早有奶奶飲😍😍

附件

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 18:41 發表 查看引用來源

Oh, isn't this fate? Of nowhere else the little ones to go but to lead you to me, how interesting, don't you think?😬
HAHA.......
我係唔係走寶?anyway,跑步既機會多的是既,狗狗式壁咚我都係第一次,大家笑下。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-6 21:14 發表 查看引用來源
舉例我又說不出🙇‍♀️
男人有D真係會後知後覺。
我們好多時都需要女生的提示。
當然我明知左做唔做又另一回事,所以我成日都講,女人幾時都要對自己有自信,男人唔醒水去珍惜,自然會有其他人埋去珍惜。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-6 19:27 發表 查看引用來源
唔羨慕得咁多。

唔只有蔥。有次同妻子去美酒展,試完酒,個日本仔響枱底成枝酒攞出來送俾我地。話時話枝酒幾好飲。

我記得呢單野講過,你重話下次帶佢去珠寶展… 哈哈。 ...
師兄我都記得你講過,唔錯既經歷。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-7 08:08 發表 查看引用來源
射出左界🤦‍♀️
OH........錯過左添。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-7 08:43 發表 查看引用來源

嘩。。一早有奶奶飲😍😍
師兄,你呢張相,真係睇10次10次都想一拳打埋去,睇下個拳頭會唔會陷左落去..............

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/8/2021 16:21 發表 查看引用來源

HAHA.......
我係唔係走寶?anyway,跑步既機會多的是既,狗狗式壁咚我都係第一次,大家笑下。
簡直係機會難逢,仲唔乘機學英文,食下鬼妹口水咩?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-7 16:25 發表 查看引用來源

師兄,你呢張相,真係睇10次10次都想一拳打埋去,睇下個拳頭會唔會陷左落去..............
啜住你出拳隻手。。。😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆