上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-22 17:25 發表 查看引用來源
咁成熟穩重,好多人妻鐘意!😬
成熟穩重?正呀!
點止人妻,妹妹都鍾意

無得輸呀喂!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-2 07:41 發表 查看引用來源
我都知!不過唔係咁易呢!😂
成熟穩重唔得,唯有走另一啲路線,都一樣有市埸嘅,target 小啲囉!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-2 10:47 發表 查看引用來源

師妹,而家仲要除口罩,個樣得唔得,真係一目了然添呀喂。
男人成熟穩重有埋樣,黎緊大把靚仔俾妳睇。
靚仔,我鍾意❤️

你咁講,我都係唔除罩 lu

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 12:21 發表 查看引用來源

阿星夠哂熟,份量又夠重,典解啲人妻妹妹唔吼阿星嘅😬
唔係掛,冇理由。一定係你太高質太離地,佢哋唔敢吼

Hello 咗先!
weekend 冇出現,咁多嘢睇既?!慢慢追post 先

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 13:12 發表 查看引用來源

吓,阿星已經好主動啦喎,啲女仔一坐低,阿星已經好主動咁坐埋去捱住佢,然後唔知典解,個女仔就好似曉輕功咁,由阿星旁邊打橫咁飄移最少3到6呎開外,仲要係個個女仔都係咁。

星師兄有冇見過刷牙果陣跌咗舊牙膏落鋅盤度,牙膏嘅位 ...
哎呀!女仔係咁㗎嘛,要扮吓嘢,怕怕羞羞,扮到好似對你冇興趣咁,其實人哋內心都唔知幾高興

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-2 13:50 發表 查看引用來源
可以除另一個罩!😬
俾靚仔除?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-2 18:39 發表 查看引用來源

今日去同個銀行朋友傾,佢個秘書,靚女,懂衣著,識談吐,大大眼加口罩,真係得架,佢應該好清楚優勢係邊。
咁佢除唔除罩?應該係睇對象有無資格可以令佢除.........

所以我明師妹唔隨便除係咩意思架。 ...
你個朋友好幸福喎,喺公司有靚女秘書照顧,返工都唔覺得慘

咁如果佢肯同時除晒口罩同奶罩,OT 都係享受

我嘅罩,梗係唔可以隨便除,我意思係奶罩呀

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 13:02 發表 查看引用來源

美人歸來,阿星就龜縮啦😬
縮咗咪叫美人整番佢出嚟
Suck 吓suck 吓就出啦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-3 15:50 發表 查看引用來源
D女有無咁叉串
串?征服佢!搞到佢求你,I want I want u …..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆