50 12345
上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
49  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-20 16:14 發表 查看引用來源

錯過再黎過,唔怕會買錯,4樓有4仔,4仔無格仔。
當年非常之偉大既商場,而家已無左果份光輝......
以前荃灣啲場識啲啲陀地, 會單聲邊啲係大頭版唔好買.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-10-21 10:47 發表 查看引用來源

荃灣邊度
以前老翻戲都係力生多, 遊戲就荃豐, 史師兄好似𢭃人咁樣....𡃁仔邊度....我冇跟大佬㗎, 聽歌就聽新 beyond 尹光老師嘅十四座........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-20 17:51 發表 查看引用來源

HAHA.......翻版打正版,點知網上KO翻版,好似而家仲有得賣4仔,但真係仲有人睇架咩??網上咩都有,超方便囉。
有啲大叔唔識電腦又冇人幫佢哋單撈, 所以仲要出去檔口買碟, 小弟個戇十十嘅自閉舅舅就係經常去信和買所謂四K高質碟, 當然包括四仔.

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-10-30 01:17 發表 查看引用來源

咁你就應該幫吓長輩,dl 啲片比佢啦!
小弟已經係長輩, 再俾呢啲片更長輩睇恐怕會出事.. 敗墜威...小弟都有幫啲阿哥下載些少嚟睇嘅.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-30 11:54 發表 查看引用來源

師兄,佢地有無用smart phone啊,俾條link佢地睇好過啦,HAHA.......
當年小弟都有十下十下時,人妻講想試新招,仲介紹左條link我睇,我當堂笑佢平時係唔係有睇開,佢怕怕羞講一個人想又無人陪就會嘞。 ...
高科技佢哋唔曉, 俾條 link 佢 ? 教兩教曉埋鹵味你.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-31 19:06 發表 查看引用來源

HAHA......師兄,呢個係重點,但今日係Halloween,唔好講咁多,你快D出去搵食啦,仲係呢度留言即同人講自己掛住玩電話架喳。
電話太細, 小弟用的是電腦.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-1 17:13 發表 查看引用來源
見今日得閒,講樣搞笑野同大家分享 -- 無思分享,艾草?

艾草其實係一種非常唔錯既藥草,療效亦有好多,其中就係驅蚊同埋可以按摩油咁用,詳細大家可以上網搵。
近月我仍然為自己既目標努力,打拳,戒口,少糖,因為想令教練更認真、唔 ...
呢類笑話都聽過一個, 話說兩件麻甩打打吓士碌架時有靚女搭訕, 傾咗陣就用半鹹淡廣東話同兩個麻甩話射啲精我飲巧卯呀, 現場一輪笑聲後終於有人聽得明講乜, 原意係 : 寫啲 drink 我飲好冇呀 ? 英文嚟㗎 !!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-2 12:33 發表 查看引用來源

佢應該係想講: 請我又或Share D drink我飲好無,係唔係呢??HAHA.....
其實我都聽好多呢D搞笑野,去台灣好,國內好,當大家第一語言係普通話夾雜廣東話,就有呢D搞笑野。
我上次去惠州玩,我同個女部長問野時,佢叫我講廣東話,佢識 ...
以前波樓冇咁高科技, 要啲員工好似茶餐廳伙記行嚟寫單叫飲嘢煙仔之類, 所以出咗呢句"寫DRINK".

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-14 09:10 發表 查看引用來源
我真係唔係好明,點解啲男人舉鐵?
係咁大叫出嚟,好鬼核突
聽到都毛管棟
痾屎唔出便秘, 痾到痛所以大叫.

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-14 14:50 發表 查看引用來源

取向5同姐。。可能佢地當啲仔仔好正呢。。
我去過公廁。。係界限街。。一入到去?。成班男人望住我。。心唸我急尿咋。。你地慢慢呵呵呵啦。。咪行過黎呀。。😖 ...
呢啲場景諗起九公泳池個更衣室.

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆