上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-23 18:13 發表 查看引用來源

所以應該搵人開個post,講下女生點樣keep到條仔對自己既熱情,男人又keep到女方對自己仲係火辣辣先係。
如果真係有呢啲咁嘅舖,
大家相輔相成,
相互學習,
咁都唔錯。🙂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-24 12:20 發表 查看引用來源

直情係正,我識左一位人妻,未見過真人,但如果我係教師級,我估佢係博士級。
佢對男人好有一手,基本佢講,男人都係分幾個階段,大部份都係離唔開最終會熱情冷卻,只有少數,係極少數可以SL黎講都仲係好好,記住係用好黎形容,因為佢講 ...
博士級的女人?
相信佢可以滔滔不絕咁樣,
和師兄你討論男人,
你從中有冇融會貫通呢?🤭

咁其實女人如果出外借求,
之後對方退化,
是否響起女人需要再尋覓的警號呢?
喺呢個景況?
女人是去?是留?多會怎樣選擇呢?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-25 09:27 發表 查看引用來源
其實退化無咁快,多數只係打回原形。
所以一開始就俾真嘢人地睇,就有機會行得遠。
係咪要好似你和她那樣呢?
係呢!你哋渡過了多少週年呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-25 12:11 發表 查看引用來源

博士級人妻令我明白到,今時今日既女生,已經唔再係等條佬為所欲為,佢地都會主動出擊。
佢有同我講,一開始如果唔係佢老公唔好,佢唔會出去,點知一試,好似撻著左,好玩到不得了,佢既見解,感性一面可以講有D卑哀,事實一面睇就係女人 ...
其實我初上引版,
已明白到現今女性已懂得主動出擊,
不再像以往死咕咕,
一味只懂自怨自憐,
所以我絕對相信現今女性,
萬一豁了出去之後,
那就絕對會義無反顧,
玩個天昏地暗。😂

以前我喺引版都識到個人妻,
佢又係同幾個friend一齊出嚟做玩家,
佢哋相互交流,
一齊研討男人,
不過就冇阿博士咁高層次。😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-27 23:17 發表 查看引用來源

乖仔?師妹一向喜歡叻仔靚仔
kat姐的要求一向在高水平線之上。😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-27 23:27 發表 查看引用來源

我啲男性朋友都係咁講,出軌,梗係要搵件靚女啦!淨係講心咩!
但如果能力不足,
溝不到靚女又如何呢?😅🤭

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-28 19:44 發表 查看引用來源

如果係性能力不足,
恐怕連醜女都溝唔到,返屋企打機
但可惜性能力充沛,都未必溝到靚女。🤣🤣🤣
利申:我都是充沛那一群。😝😜🤪😛

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-28 20:31 發表 查看引用來源
就快4年,托賴。

講到男女博弈,自問遠不及龍兄星兄。反而喺Soso身上學到不少。而家純綷以心相待,總算保持到熱度。

呢幾年個心真係定咗,可以專心做好自己。 ...
師兄有如此心態確是幸福,
男女博弈,
情願雙方已心對待,
這才是恆久相處的真理,
師兄好好enjoy和soso的相處,
祝你兩繼續幸福快樂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 11:43 發表 查看引用來源

HAHA,師妹應該明,有時妳唔去搵,工作上反而更易遇到D正野。
早排我跟個Uncle去睇樓,因而識到個傾得埋既經紀,佢因為壓力大,所以好多野玩,但就係唔玩女人,咁我地咩都吹啦,之前同型爸師兄講既車位呀紅酒呀,仲有當炒既錶佢有門路 ...
咁我要努力搵多點錢,
可惜...年紀大了!
一事無成。😜

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 11:48 發表 查看引用來源

女伴既定義咪就係身邊果位但又未肯定佢會唔會係同自己終身果位囉。
靚既女仔覺得自己靚係最唔討好既。
有身材既女仔往往更令男人愛不釋手。
如果我係男人,(其實我係男人)
女伴A係出去威才要靚。
女伴B陪自己開心一 ...
我覺得七八十分嘅女人,
再加上裝扮化妝,
出來的效果也很不錯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆