上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-2 19:17 發表 查看引用來源
呢啲係long board,啲女仔踩住跳舞。

佢想踩skateboard。
https://youtu.be/dVgmEuwMPxo
我無留意佢咩board,只見佢點解可以咁勁~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-2 22:09 發表 查看引用來源

新盤好多山卡啦呢
近市區要個400,500尺都要過千萬
師兄,啟德一系列點睇?
🤔🤔

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-2 22:30 發表 查看引用來源
嘿嘿… 師兄係咪見到個胸好勁呢…?
係,反地心吸力,挑戰牛頓。😂😂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-2 22:33 發表 查看引用來源

村屋都6,7百萬…
村屋好多都唔錯,但市區好似方便d。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-3 11:52 發表 查看引用來源
400-500呎過千萬… 好貴。
貴,但新地標,而且配套好似唔錯。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-3 11:56 發表 查看引用來源
我就住得舒服。

Work from home響花園開張枱,沖杯咖啡,都幾爽。
其實之前我係加拿大都係咁,鐘意個花園,仲會玩赤裸上半身洗車。😝😝

但聽師兄咁嘆都正。

引用:
原帖由 ccct001 於 2021-1-3 12:10 發表 查看引用來源
好難坐。
我到過多處村屋,別墅加洲及天巒也去過,
出花園,白天多幪仔、白紋蚊咬,即刻入返屋,關玻璃門。
咁咪浪費左住house既吸引,住house最正既戶外呢~個問題有無得搞呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-3 12:22 發表 查看引用來源

千幾萬500尺走唔甩
我睇左嘉峰匯個設計,唔錯,幾好,泳池亦吸引。
3房約2千度。
2房就預佢千7。

啟德近年大動工呢~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-1-3 13:26 發表 查看引用來源
一幢千幾萬反而抵啲…
一幢連雙車位就吸引嘞。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-3 22:20 發表 查看引用來源
哈,又睇到LIVE
啤酒妹妹整估你,其實都顯出佢對你係幾上心,起碼有興趣去為你佈呢個「局」先
作為入局者,我諗個感受都會係享受居多,畢竟呢種鬼馬既心思唔係咁多女人會為男人做 ...
無錯啊師兄。
當我地男人以為心思細密時,其實女人可能好多事情已看在眼裡。
所以有時我覺得佢地唔係真係蠢,而係想蠢係個肯為自己付出精神同時間既男人度遮。
而且啤酒妹妹年紀輕輕卻閱歷豐富,配合埋佢識裝扮,果時其實亦係我某方面既導師之一。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆