上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-31 17:20 發表 查看引用來源

想知局牌當師妹手執4條J時,都應該玩晒,但過程會唔會有條仔好百厭咁去抽下妳水。
仲有係妳忙緊時,用手了妳妹妹,令妳都好想要而氹妳開波呢?
仲有無D曳到用碌棍敲妳面呢? ...
我係每兩條,我果次冇試過揸住四條囉,有幾個了我,冇插我

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-31 17:27 發表 查看引用來源

全都是不錯的經歷。👍
Sam師兄,其實三文治好唔好玩架

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-31 17:09 發表 查看引用來源

咩都想知吓😬😬
give師姐,你買左玩具未呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-31 17:20 發表 查看引用來源

想知局牌當師妹手執4條J時,都應該玩晒,但過程會唔會有條仔好百厭咁去抽下妳水。
仲有係妳忙緊時,用手了妳妹妹,令妳都好想要而氹妳開波呢?
仲有無D曳到用碌棍敲妳面呢? ...
我有興趣知你手執四條J多啲🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 17:25 發表 查看引用來源
試過後樓梯做
殘廁
私家車
公園,後廊含
冇啦
係喎,好似Sam師兄話齋,全部都係好好嘅經驗

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 17:28 發表 查看引用來源
我係每兩條,我果次冇試過揸住四條囉,有幾個了我,冇插我
幾個?
師妹,呢條數我唔識計添~~
手揸兩條,但仲有幾條了緊你,咁到底應該係幾多P呢?
呢款數學題好複雜添😅😅

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-31 18:12 發表 查看引用來源

幾個?
師妹,呢條數我唔識計添~~
手揸兩條,但仲有幾條了緊你,咁到底應該係幾多P呢?
呢款數學題好複雜添😅😅
幫其中一個除褲含,之後佢揸我波,突然一個人入咗黎之後自動沖涼先,沖完涼佢就捉住我隻手摸佢鳩,一邊含另一邊摸佢鳩,之後一個爆了,又一個入黎,我繼續含之後佢又爆了,又再含多兩條鳩,臨走之後佢揸我

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-8-31 17:49 發表 查看引用來源
give師姐,你買左玩具未呀
無買呀,你有買新玩意?🤣🤣

各位好?😏😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 18:39 發表 查看引用來源
幫其中一個除褲含,之後佢揸我波,突然一個人入咗黎之後自動沖涼先,沖完涼佢就捉住我隻手摸佢鳩,一邊含另一邊摸佢鳩,之後一個爆了,又一個入黎,我繼續含之後佢又爆了,又再含多兩條鳩,臨走之後佢揸我 ...
其實……呢個情況J換J之間妳會唔會有時間飲水架。😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆