上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-14 14:08 發表 查看引用來源

情人節晚上,
當然要和老婆纏綿一番啦!😬
師兄情人節快樂,大家都快樂啊~

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-15 08:42 發表 查看引用來源

昨天覺得虎虎都尚算滿意我的安排,
至少沒有什麼特別說話講過,
我就好老土,
在餐前送花給虎虎時,
說了句“I Love You",
和親吻了她一下。
嘩,好冧喎,掂啊師兄。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-17 00:41 發表 查看引用來源

已經好好啦!結咗婚咁多年,仲送花花......我草都冇條呀!
師妹我地好夾,我都無收到花。

哈哈,其實我都無送,我講左我咩日子都可以送係2月14唔會送。🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-17 08:27 發表 查看引用來源

希望係啦!🤭
師兄做緊大部份女人都鐘意既野,點會唔冧。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2021-2-17 14:49 發表 查看引用來源

Dra兄真係寫得好精彩呀!由當初唔知邊個邊個幫你寫開始到你自己寫番,好好睇!
我幾乎要翻睇loop幾次...但未得閒回味!
你亦都好好彩,三個唔同類型的女人都比你試過...
寫埋最後分別點分開啦! 好奇mode.... ...
當初幫我的是數字兄,非常幫手亦唔該晒。
因為如師兄所知我每回都幾多字數,實在係麻煩。
係,無錯,好好彩第一次試,就已經遇上3個各有不同女人味既女士,其實一開始唔係想花心,但回想番3個再揀多次我亦都唔會捨得拒絕,我相信呢個就係令人仲好回味既原因。

講到分開真係會要好多心力,睇下小弟埋尾成點先再決定。

師兄圖像我有印象,但又一時醒唔起,anyway 多謝捧場。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-2-17 18:30 發表 查看引用來源
今日開工大吉,祝各位今年搵多d
大家咁話啊師兄~想果樣得果樣。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-17 22:21 發表 查看引用來源

多謝呀!不過可唔可以講「收花啦!」

我覺得你果句啲語氣唔太吉利....好似燒嘢比我咁😅
妳唔講都好D,一講,我有晒畫面......
好似Sam師兄仲要大大聲講,聞下啦,香架~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-18 00:17 發表 查看引用來源

祝龍兄今年賺大錢!床上愉快!
咁我直入核心,祝妳職場上呼風喚雨,性愛上呼天搶地,心情上歡天喜地,男人由質素堅尼地排到去高富帥既跑馬地。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-2-18 09:56 發表 查看引用來源

最好今年大家都行桃花運
哈哈,咁要裝備好自己,咁幾時都有桃花運行啦~😊😊😝😝

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-18 10:23 發表 查看引用來源
啲流年運程話會有假桃花…

其實點先係假桃花呢…?
假桃花即唔係真心,更可能另有目的,屋企首先唔好放假花。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆