上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
58  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 15:08 發表 查看引用來源
陰公囉.......
所以咩仔都有,我覺得女生有時會好易心軟,果時我記得人妻分享佢地既不快,我好奇都問可以睇下賤男個樣嘛,我以為例必好靚仔有型啦,頂~~~~原來唔一定架喎,真係甩皮甩骨,樣衰不突止,燕瘦橫肥既都有,我問,真架??佢真 ...
唔靚仔,個樣都幾猥瑣
佢個陣追我咪又係不斷msg我,我係有返工個日朝就會覆一次,佢都有問我點解唔覆佢,我咪話少用電話😂
成日𥄫住我,趁無人見到就對住我單眼😉,諗起都想🤢🤮
我覺得似係大陸同事空虛寂寞凍所以先中招

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-15 23:06 發表 查看引用來源
嘩!💋💋💋💋💋曬命
係丫,佢話佢有日做左景點俾班下屬欣賞💋痕
琴日朝送佢返工,特登等佢同事望到先係門口錫佢🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-15 23:28 發表 查看引用來源
公司都搞啲咁嘅嘢?

9 公得嚟仲咁白痴?全公司都知喎
條友白痴就梗,所以後期我地係背後直接嗌佢做渣男

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 12:07 發表 查看引用來源
無,D女人被人氹到盲左,又或咁講,上床前,男人真係on call 36小時架,隨傳隨到,噓寒問暖等等,只係上完床或玩到悶,仲會睬個女人就戇居36小時遮,即女既想搵個男,個男可以失聯一日半日後先覆,咁就知咩事。有時我都會成個先知咁提下, ...
我係無興趣既人,除非公事,否則少則1-2日,耐則1-2個月,甚至1-2年先再覆都唔定😂
如果對方唔覆我,我就會按番對方覆我既頻率覆番佢,我就睇得好開既,唔覆咪next,本小姐多的是仔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 15:28 發表 查看引用來源
師妹,衰既唔提。
不如又講下D仔有無做D咩打動到你呢?唔係K先生,以前果D喎。
唔講K咪講E,我一句話想食雪糕(唔想係樓下食)就車左我去美孚食,我一句話唔想行樓梯就背我行番車

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 18:10 發表 查看引用來源
睇黎師妹都係腳板底有一粒墨果種人喎,即係咩??正所謂腳踏一星,能管一千兵。
即靚到好多兵,有D仲係忠心浪漫型果隻。
( 嗱,睇完之後有無靜靜雞睇自己腳板底先?? HAHA................ ) ...
無兵丫,我唔收兵架
當我feel到對方對我有d野,而我明示暗示拒絕佢都無用,我就會選擇消失。唔想累人😅

我無睇腳板wo,因為我好清楚無

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-17 01:54 發表 查看引用來源

eeee~ ~ ~ 猥瑣. 巧恐怖呀!

對你單眼?!sorry ,笑咗添,覺得睇緊80 年代追女仔啲電影

唔好再講la,未食早餐架
再講就🤢🤮,無胃口食野

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 12:30 發表 查看引用來源
通常D兵都唔係娘娘想收,係佢地自己湧埋黎。
我係外國讀書時,我同我表弟妹一齊住,我表妹係OK靚,我好記得一返學佢已勁多仔埋身,我都唔明,我表妹勁粗魯又惡,D仔好似前世做錯事,今世要受番咁,被我表妹拒絕仲會當寶,所以我明明地 ...
真係拒絕都無用架,所以我會選擇疏遠之後消失
我係舊公司都係出名既女魔頭黎,但係K先生眼中我又靚又可愛,溫柔又善良🤣
正常應該就唔會無lala多粒墨,會無lala多既都唔妨係好野,例如係黑色素細胞瘤,疣之類

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-28 20:05 發表 查看引用來源

係咩?
似乎你不停收pm, 吸引好多女粉絲呀。

我反而冇喎!
Cat姐~需唔需要我pm你?😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆