上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-5 19:30 發表 查看引用來源

HAHA......準備考試,堅要溫書,佢地黎玩,即抄左牌都要當晚出黎先有意思,唔通大家whatsapp咩,係唔係先。

其實呢D機會好多時都會有,好多女生唔同以前,佢都黎玩,問路,識下人,好傾既,傾耐D,下一步就係睇個男人去唔去馬架啦,女既都不 ...
咁証明師兄吸引啫,人哋先會咁多嘢問!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-6 10:11 發表 查看引用來源

玩我咩師兄,呢度應該大把師兄會咁樣,其實而家咁多遊客,大家唔介意佢地係黎自國內,我覺得已好多靚女黎問路。
其實同自己出去玩一樣,自己出去玩,都想遇到nice既人,大家傾下講下,佢地熟自己地方,如果有好介紹,成個行程就仲一流 ...
梗係啦。師兄應該玩咗啦!好唔好玩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-7 10:36 發表 查看引用來源

HAHA......講笑咩。
師兄出手,應該仲有市場,而家女生鐘意男人夠高。
而且同妹妹仔傾,佢地咩都會講左先,大膽到好似佢地講左出口之後先諗係唔係講錯,所以佢地先會咩都問咩都好好傾。
果日其中一個女仔似TBB果個波波架,我講 ...
咁都放過佢! 😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-8 15:53 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,如果係你,你會約佢地??

你知嘛,呢D機會,其實往往先見真章,有時我諗,其他師兄如果約到呢對女生,OK,就當今晚出黎,咁你地會點先?去邊先?點安排先?想有下文又點做先?如果兩個都唔得,其中一個得,兩個都得,又點先??呢D聽故 ...
師兄咁勁,應該掂嘅,到時執生啫!最差都係冇得食啫,都冇乜損失吖!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-11 12:05 發表 查看引用來源

HAHA.......有無得食我反而唔係好介意,有時D野,做朋友仲黎得輕鬆。
好似我而家返國內,其中一程如果揀坐船,好多時我都係同一個時間上船,咁就會成日見同一班人,佢地有禮儀小姐幫手執頭執尾,兩個大約1.7米高,要識中英文,唔錯架 ...
咁你有冇同人交換?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 01:37 發表 查看引用來源
Hello 大家好!仲記唔記得我呀?!
梗係記得啦,cat姐!呢排好嗎,好少上來喎!😊

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 16:50 發表 查看引用來源

係呀
Long time no see !!!!
最近忙緊乜嘢?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 21:08 發表 查看引用來源

忙緊追番你哋啲post 囉
咁認真呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆