上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-8 10:34 發表 查看引用來源
哈哈,咁要映張相…
生酮最近很流行,我都有點了解過。
但我知.......我唔多得,HAHA.....我都係用普通既keep fit方式。
至於影相,如果我操到連自己都滿意,一定會啦。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-8 10:36 發表 查看引用來源
其實已經少左好多去戲院。不過最近有睇狂舞派3。
感覺很怪怪的。
尋晚,fb仲傳來UA的宣傳,今日卻已是另一回事。
加上網上又多方便的觀賞平台,對戲院真係點都有一定影響。

但其實我很喜歡戲院那環境,更認為,爆谷最好味既地方,係去戲院睇住戲時食最好味既。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-8 10:55 發表 查看引用來源

又執一條院線,
太可惜了!
唔知將來香港會否無戲院呢?😅
希望唔會啦,事實雖然我都覺唔會既,HAHA......
戲院係一個好好既消遣節目,以前係會將佢定為一晚約會中,係食飯前或後既其中一個環節,睇完戲行街,講下套戲,好不浪漫架嘛。
而且,睇戲仲係咸濕手多多性地添。
當然,正經既就真係覺得,有某些電影係去戲院睇先好睇係真架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-8 11:15 發表 查看引用來源

咁我都係講下啫,
其實大製作,
真係要去戲院睇先好睇,
其實近來我都去咗UA睇咗好多套戲,
忽然聽到要執笠真係好感慨,
疫情下已經冇乜消遣,
睇戲已是其中一個很好的娛樂,
幸好還有另一院線。😅 ...
好多人都將視線放係疫苗上,想今個暑假可以去旅行,其實更想復活節添,但我都估無咩可能......
戲院睇戲,買汽水,爆谷,係一件好正好正既事。
希望快D一切正常番啦。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-8 11:19 發表 查看引用來源

師兄努力啊!💪💪💪
師兄你都加油。
女人呢,會發現自己另一半正左,其實係好事黎架,HAHA.......
某日佢打我屁股,先講:嘩,乜咁挺架?
我忽然諗,我地幾時男女角色互換架??

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-8 11:20 發表 查看引用來源

戲院黎緊愈來愈難做
加上網上睇戲開始普遍
一個價錢好多選擇
師兄,直情超多啦。
師兄近排係唔係好忙呢??
近排有跑步劇上,仲講跑完42K既馬拉松有獎卷喎,有無聽過先?

引用:
原帖由 bcm 於 2021-3-8 11:31 發表 查看引用來源

真係好可惜
UA仲要係好多正戲院添架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-8 12:46 發表 查看引用來源
快乸啲出⋯⋯相呀,相呀喂📣📣📣📣
呢位客人,麻煩斯文少少先,冷靜D,都講未出得囉......點快都要中出先啦,Sorry我意思係4,5月中出才有夠時間啦點都。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-8 13:23 發表 查看引用來源

新工忙呀😂
你講果個應該早排new balance 10k
完全有8折🙃

42k係波士頓虛擬跑
HAHA,如果佢真係講跑步,我有興趣睇下。
我見佢講跑完頭幾位會有獎,所以提你喳。
42K,馬拉松既距離,係你杯茶呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-8 14:12 發表 查看引用來源

10k好似跑完就8折

42k好痛苦
係跑馬地好似要loop32圈
HAHA,我一定唔得啦,但我諗師兄可以,所以先講你知~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆