上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-16 14:09 發表 查看引用來源

我都正在努力去改善自己的事業線。🤣🤣🤣
我都加深緊佢,天氣熱,我成對事業心都出晒黎,但同時我想工作果方面既事業出色D喎。
而家果個事業只會令女生好色D喳。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-16 17:37 發表 查看引用來源
帶個呀姨去除自己條褲啦
妳真係大膽到呢…
😱😱

唔知大家有無聽疫苗護照呢?歐洲,中國,美國,新加坡,好多好多地方都講緊。
即打左承認既疫苗,就可以去對方既國家旅行,聽落好吸引。
對於久久未能去旅行既大家,唔知係唔係一個吸引點呢。

我好掛住鄉下啊...........

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-3-17 14:31 發表 查看引用來源

好快會變成外交大戰:外國疫苗護照唔接受中國人疫苗、中國疫苗護照又只限打過中國疫苗嘅⋯⋯
哈哈,咁旅行社點算?😅😅

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-17 18:53 發表 查看引用來源
打左疫苗係好處好多
師兄打左?

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-17 22:45 發表 查看引用來源
未,但預約左。
我都諗緊打邊隻,今日新聞,歐洲開始出現分歧,什麼歧視,什麼認同某牌子疫苗,又或分類咩人打左咩人未打等等.........
其實病毒可怕,都唔夠人心可怕........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-18 01:39 發表 查看引用來源
我都估會咁… 要去到唔同陣營,可能要打幾針…
咁大鑊.........唔係掛。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-3-18 15:08 發表 查看引用來源
一針打一隻,得唔得架~
師兄你係唔係講,一隻手打一針,HAHA.......定係每隻牌子都打一針啊?
咁會變超人架........

引用:
原帖由 135k246 於 2021-3-18 17:36 發表 查看引用來源
早幾日打左,冇乜不良反應
師兄介意講打左邊隻嘛?
其實後生打係好既,而且而家好多人講,打完最快今年就可以去玩,呢個誘因非常吸引。
當然,大家都免疫係最理想啦。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-19 00:15 發表 查看引用來源
唔知點解我picture 到一手一J🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
HAHA,妳令我想起以前套戲,個女主角醉住同兩個男主角瞓左晚,之後佢地3個人傾時,都講自己斷左片。
但女主角就講:我只係記得發左個夢,個夢佢滑雪,同時拎住2條滑雪仗不停chok不停滑落山好刺激。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆